free download 78 travel guides written by experts

Daniela Cojocaru, neinvinsa la “Testul de Afacereza”

A treia editie a Quiz showului Testul de Afacereza nu a produs nicio surpriza in ce priveste castigatorul. Daniela Cojocaru, concurenta care a castigat primele doua editii continua sa surprinda prin rapiditatea raspunsurilor si sa adune in cont miile de euro. Ea a concurat miercuri seara cu un chimist si un economist. Pana in prezent Daniela Cojocaru a castigat 4000 de euro dar nu si-a facut inca planuri ce va face cu banii. Daniela Cojocaru se lupta in aceasta seara de la ora 20.30 la Testul de afacereza pentru 5000 de euro.
Daniela Cojocaru este studenta, in anul patru, la Academia de Studii Economice, specializarea Finante si Piete de capital si vine din Republica Moldova. Lucreaza de peste doi ani ca broker si este pasionata de contabilitate, piete de capital si modele de gestiune a portofoliului de actiuni.

“Testul de Afacereza este o experienta extraordinara pentru mine. Incurajez cat mai multi tineri sa participe. De altfel, am colegi care s-au inscris dupa ce m-au vazut pe mine castigand, iar altii si-au propus sa se inscrie. Eu am invatat foarte multe lucruri despre mine in aceste zile. Nu este vorba doar despre trestarea cunostintelor, trebuie sa ai viteza de reactie si sa stii sa risti. Cred ca si asta face diferenta”,  spune Daniela.

Testul de afacereza este primul concurs interactiv de cultura de business din Romania, ce isi propune sa testeze si sa recompenseze cunostintele concurentilor, dar si pe cele ale telespectatorilor. Participantii la concurs au posibilitatea de castiga 1000 de euro pe zi sau 15 000 de euro pe luna, iar telespectatorii pot castiga 100 de euro pe zi participand la concursul prin sms. 

Startul jocului prin sms se da trimitand cuvantul afacereaza la 1239 (tarif 0,7euro+ TVA).Cei care raspund cel mai rapid la cele doua intrebari primite prin sms pot castiga in fiecare seara 100 de euro si, saptamanal, abonamente la Business Standard.

Testul de Afacereza se desfasoara de luni pana joi, intre orele 20:30- 21:00 , la The Money Channel.

Regulamentul de incriere in concurs si regulamentul concursului prin sms pot sfi gasite pe www.afacereza.ro.

Bucuresti, 4.04.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *