free download 78 travel guides written by experts

Daniel Timofei este noul General Manager Rosegur:

“Prin intermediul serviciilor oferite, ne propunem să îmbunătăţim percepţia despre piaţa serviciilor de securitate din România”

Cu responsabilităţi în P&L de peste 12 ani, Daniel Timofei a fost desemnat General Manager Rosegur, una dintre cele mai importante firme de securitate din România, devenind astfel primul român care ocupă această funcţie.

Firma de securitate Rosegur, rezultată în urma fuziunii dintre compania spaniolă Prosegur şi GED Eastern Fund II, care a avut loc în 2005, se numără printre jucătorii de top de pe piaţa românească. De asemenea, Rosegur este compania de profil cu cea mai mare acoperire geografică deţinand 22 de sucursale în România.

Rosegur oferă servicii variate, de la pază, monitorizare şi intervenţie rapidă la transportul de obiecte de valoare şi prelucrare de numerar. Printre iniţiativele companiei se numară înfiinţarea Asociaţiei Române a Industriei de Securitate, în august 2010.

“Propunerea primită din partea Rosegur, al treilea mare jucător pe piaţa de securitate, la nivel global, a fost o mare provocare pentru mine. Acesta a fost de fapt motivul principal pentru care am acceptat-o. Consider că piaţa serviciilor de securitate din România are în momentul de faţă o imagine deformată. Obiectivul nostru principal este ca, prin intermediul serviciilor oferite, la standardele impuse de Prosegur la nivel internaţional, să îmbunătăţim percepţia asupra acestui domeniu de activitate.”, a declarat Daniel Timofei, General Manager Rosegur.

Daniel Timofei a activat până în prezent în Europa de Est, America de Nord şi Asia, ocupând poziţii cheie în cadrul unor companii de renume precum Lear Corporation, unde a avansat de la funcţia de General Manager Romanian Operations la cea de Operations Director şi Country Manager (Cebu, Philipines). Pe parcursul carierei, domnul Timofei a urmat cursuri relevante de formare profesională, cel mai recent fiind MBA-ul pe care l-a finalizat în cadrul Michigan State University.

Pentru anul ce urmează, noul General Manager vizează acţiuni de dezvoltare al business-ului: “Deşi în momentul de faţă serviciile de pază reprezintă 65% din activitatea Rosegur, pentru 2011, mi-am propus să reevaluez business-ul şi oportunităţile de dezvoltare, redirecţionând firma către zone ofertante precum transportul de valori şi monitorizare. Concomitent, vom investi în înfiinţarea unui cash processing center în Bucureşti.”

Prosegur, al treilea jucător global în sectorul de securitate privată, este lider printre companiile care oferă servicii de securitate în Spania, precum şi în alte pieţe unde îşi desfăşoară activitatea cum ar fi Argentina, Brazilia, Chile, Columbia, Franţa, Mexic, Paraguay, Peru, Portugalia , România şi Uruguay.

Prosegur este listată la Bursa de Valori din Madrid, cu o capitalizare de piaţă de peste 2.6 miliarde euro, înregistrând venituri care depăşesc 2 milioane euro, în 12 ţări. Compania are peste 10.000 de clienţi corporate şi 298.000 de clienţi rezidenţiali/alarme.

De peste 30 de ani, compania şi-a menţinut politica de investiţii, axându-se pe atingerea excelenţei din punct de vedere operaţional. Prosegur oferă o gama largă de soluţii de securitate integrate operând pe două linii principale de afaceri: Corporate Security şi Residential Security.

Evoluţia Prosegur se reflectă de asemenea şi prin prisma performanţelor obţinute din postura de angajator. Astfel, în ultimul an, mai mult de 2.400 de oameni s-au alăturat companiei, depăşind cifra de 104.400 de angajaţi în ţările în care operează.

Bucuresti, 13.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *