free download 78 travel guides written by experts

Daniel Matasaru se va afla in ultima zi de campanie in mijlocul oamenilor

Candidatul la Camera Deputatilor al Aliantei PSD+PC pe colegiul nr. 2 Tomesti, Daniel Matasaru se va afla in ultima zi de campanie electorala in mijlocul oamenilor. Astfel, acesta se va afla la Dobrovat la prima ora la targul popular saptamanal, in cursul diminetii va ajunge in comunele Rediu, Aroneanu, Holboca si Tomesti, iar dupa amiaza si seara caravana electorala va ajunge in comunele Ciurea, Grajduri, Scanteia, Scheia, Mironeasa, Mogosesti si Miroslava.

La ora 15 este programata o intalnire electorala in comuna Barnova, la care va fi prezent si vicepresedintele Consiliului Judetean Iasi, Constantin Adascalitei, pentru a-l sprijini pe candidatul Aliantei PSD+PC. Gazda va fi primarul comunei Barnova, Constantin Dan Popa.

„Este ultima zi de campanie electorala si mi se pare firesc sa fiu alaturi de cei multi, cei care conteaza cu adevarat. Cred ca duminica, la vot, oamenii ii vor prefera pe cei care sunt cu adevarat alaturi de ei si nu pe cei care incearca sa le cumpere votul o data la 4 ani, fara a avea curajul sa ii priveasca in ochi” afirma Daniel Matasaru.

Acesta va continua sa mearga sa discute cu alegatorii din colegiul 2 pana la sfarsitul oficial al campaniei electorale.

Bucuresti, 28.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *