free download 78 travel guides written by experts

Daniel Matasaru s-a intalnit cu sustinatorii sai din comuna Miroslava

Candidatul la Camera Deputatilor al Aliantei PSD+PC pe colegiul nr. 2 Tomesti, Daniel Matasaru s-a intalnit ieri seara, la orele 19.00 cu sustinatorii sai din comuna Miroslava. Intalnirea a avut loc la caminul cultural din satul Balciu si la ea au fost prezenti reprezentanti din satele Miroslava, Valea Adanca, Vorovesti, Horpaz, Cornesti si Uricani.

Daniel Matasaru le-a prezentat acestora oferta electorala a Aliantei PSD+PC si au fost discutate problemele cetatenilor din Miroslava, printre acestea numarandu-se lipsa locurilor de munca, infrastructura rutiera si cea legata de apa si canalizare. O problema spinoasa ridicata de consilierul PSD din satul Uricani, domnul Mertic Constantin, este faptul ca viitoarea sosea de centura a municipiului Iasi va trece chiar prin satul Uricani, lucru ce va afecta serios majoritatea locuitorilor sai. Daniel Matasaru a afirmat ca este la curent cu aceasta situatie, ca va analiza problema pentru a gasi posibilele solutii pe care le va discuta cu factorii de decizie implicati.

„Mi-a fost semnalata de ceva vreme aceasta problema de catre oamenii din Uricani. Daca la inceput dansii au fost de acord cu proiectul pentru ca le-a adus asfaltul in sat, acum au inceput sa vada si efectele mai putin placute ale trecerii unei sosele de centura pentru trafic greu prin localitatea lor. O solutie de compromis trebuie gasita pentru ca nu este normal ca o asemenea sosea sa treaca pe langa fereastra unei case.” – a declarat Daniel Matasaru

Tot ieri, caravana electorala a candidatului PSD+PC s-a aflat in perimetrul comunelor Aroneanu si Miroslava. Astazi, aceasta va ajunge la targul popular din comuna Scheia si va parcurge traseul Horpaz (Miroslava) – Ciurea – Grajduri – Scanteia – Scheia – Mironeasa si retur, precum si in comuna Barnova.

Bucuresti, 19.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *