free download 78 travel guides written by experts

Daniel Matasaru s-a intalnit cu alegatorii din comuna Ciurea

Candidatul la Camera Deputatilor al Aliantei PSD+PC pe colegiul nr. 2 Tomesti, Daniel Matasaru s-a aflat ieri dupa amiaza in comuna Ciurea, insotit de caravana PSD+PC si de echipa de tineri. Impreuna cu primarul PSD al comunei Ciurea, dl. Catalin Lupu, Daniel Matasaru a oferit celor intalniti materiale electorale si a prezentat oferta sa politica.

Caravana candidatului PSD+PC s-a deplasat apoi prin satele Lunca Cetatuii, Hlincea, Piciorul Lupului si Ciurea. Principalele probleme ridicate de cetatenii din Ciurea au fost legate de situatia disponibilizarilor de la Fortus, cea a locuintelor din zona fabricii de cherestea, dar si desele intreruperi ale curentului electric din cauza punctelor de transformare care nu mai fac fata necesitatilor energetice.

Daniel Matasaru a aratat ca motivul principal al problemelor de la Fortus tine de interese imobiliare private, care urmaresc falimentarea intreprinderii si vanzarea terenurilor din patrimoniul acesteia. Acesta il considera ca principal vinovat pentru aceasta situatie pe contracandidatul sau din PNL, Relu Fenechiu, a carei sefa de cabinet, Alina Haila este membra in Consiliul de Administratie al Fortus SA.

Daniel Matasaru a afirmat ca desi in acest moment nu exista o solutie clara pentru repunerea pe linia de plutire a societatii, viitoarea guvernare PSD+PC va aduce necesarul de competenta si profesionalism care va permite salvarea a cateva sute de locuri de munca pentru locuitorii din Ciurea.

Vineri, candidatul PSD+PC la Camera Deputatilor are programate intalniri cu locuitorii din comunele Dobrovat si Rediu.

Bucuresti, 21.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *