metalshow

Daniel Fusaru – vicecampion national la Kata

·    Daniel Fusaru, partenerul de imagine al brandului Scorpion, maestru emerit al sportului romanesc si multiplu campion naţional,  european si mondial la Karate, a obtinut un nou titlu de vicecampion national la Kata la editia din acest an a Campionatului National de Karate SKDUN (Bucuresti, 15 martie 2008)
·    Aceasta performanta survine dupa ce la inceputul lunii martie Daniel Fusaru a obtinut 2 medalii de aur si una de argint la ’Open-ul Belgiei’.

La editia din acest an al Campionatului National de karate SKDUN (SHOTOKAN KARATE DO OF UNITED NATIONS) care a avut loc la Bucuresti in data de 15 martie, Daniel Fusaru a reusit sa obtina un nou titlu de vicecampion national la Kata. De asemenea, sportivii antrenati de sensei Daniel Fusaru au obtinut rezultate deosebite la aproape toate categoriile de varsta si grad la care au participat, atat la Kata cat si la Kumite. Micutii sportivi antrenati de Daniel Fusaru au obtinut 3 titluri de campion national, 2 titluri de vicecampion si 5 medalii de bronz.
“Chiar si cei care nu au obtinut medalii s-au comportat foarte bine si sunt de apreciat, iar ca antrenor pot spune ca sunt multumit de toti copiii. Le multumesc parintilor care sunt alaturi de mine si ma sprijina. Rezultatele acestor micuti valorosi i se datoreaza in parte si senpai-ului Marius Pahone, cel care se ocupa de initierea grupelor de incepatori. In scurt timp se va infiinta Clubul Sportiv SATORI Focsani (un nume de care o sa mai auziti). Multumim conducerii Colegiului National ’Al. I Cuza’ si catedrei de sport care ne sprijina in activitatea pe care o desfasuram, dojo-ul nostru fiind sala de sport a acestui colegiu. Si nu in ultimul rand multumim firmei SCORPION (a carei imagine o reprezint) si de la care avem promisiunea ca ne va ajuta in viitor. Multumim Domnului Dan Stefan, Director de Marketing al acestei societati, care se implica in acest proiect. O sa va facem mandrii de noi!“ – a afirmat emotionat focsaneanul dupa Campionatul National.

Agenda competitionala a maestrului emerit cuprinde in viitorul apropiat urmatoarele concursuri:
–    Internationalele de Karate ale Germaniei (19 aprilie 2008)
–    Open-ul de Karate al Ucrainei (17 mai 2008)
Iii uram succes si continuare si ii dorim numai clasari pe podium!

De ani de zile Scorpion este recunoscut ca un promotor al activitatilor sportive, artistice si culturale din judetele in care isi desfasoara activitatea. Motivatia pentru parteneriatul Scorpion cu performanta si excelenta poate fi explicata de o politica deja cunoscuta: beneficiile initiativelor de sprijinire a comunitatii, a actiunilor responsabile, durabile, au tendinta de a creste in timp rezultatele activitatii de baza.

Actiunile in care Scorpion s-a implicat de-a lungul acestor ani au avut ca obiectiv argumentarea cu fapte concrete a politicii de a fi, dincolo de un brand puternic, un partener de incredere pentru comunitatea locala.

Increderea si respectul membrilor comunitatii afecteaza intreaga activitate a unei companii, iar aceasta pentru a avea succes, trebuie sa se dezvolte atat ea, cat si comunitatea in care opereaza.

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati, Buzau si Braila.
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– consultanta in alegerea celor mai potrivite autoturisme,
– propuneri avantajoase de finantare,
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi
– piese de schimb din stoc sau la comanda.

Bucuresti, 20.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *