metalshow

Daniel Fusaru, partenerul de imagine al companiei Scorpion, eternul campion

Maestrul emerit al sportului romanesc Daniel Fusaru a reusit o noua performanta de exceptie la turneul ‘International JKS Cup 2008‘ desfasurat in aceste zile la Donetsk, in Ucraina, turneu la care au participat sportivi din 10 tari: Rusia, Belarus, Letonia, Estonia, Moldova, Ucraina, Azerbaijan, Georgia, Kazakstan si Romania.

La echipe Daniel Fusaru a castigat locul 1, din lot mai facand parte Bogdan Liapianu si Radu Todiras; la individual,  sportivul vrancean s-a clasat pe pozitia a 3-a, invingandu-l pe Bogdan Lipianu – detinatorul titlului de  campion mondial in 2008.

In prezent Daniel Fusaru a facut deplasarea in Elvetia, la Basel, unde va participa pe 6 decembrie la ultimul campionat din acest an.

Sensei Daniel Fusaru doreste marirea grupei de copii care se antreneaza la clubul Satori Focsani, copii carora sa le transmita din dragostea si pasiunea sa pentru artele martiale. Persoanele interesate pot obtine informatii suplimentare la numarul de telefon 0723/205.696 sau la mailul: dfusaru@yahoo.com

Bucuresti, 04.12.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *