Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Daniel Fusaru a castigat aurul la Campionatul Mondial de Karate JSKA

editia a 4-a – Manchester, Anglia

·    Asa cum ne-a obisnuit, Daniel Fusaru a castigat iarasi aurul pe echipe cu lotul de seniori al Romaniei;
·    La editia din acest an a Campionatului Mondial de Karate JSKA au participat aproximativ 550 de sportivi din 36 de tari. Daniel Fusaru alaturi de Bogdan Lipianu si Radu Todiras au obtinut locul I la kata pe echipe la campionatul care s-a tinut pe arena Velodrome din Manchester.
Competitia din Manchester a reprezentat asadar ultimul mare test al sportivilor inainte de Campionatul Mondial de Karate SKDUN, ce se va desfasura anul acesta in Voujeaucour – Franta pe data de 10 octombrie si Campionatul European de karate Wadokai, ce se va tine la Luxemburg la sfarsitul lunii octombrie.

La Cupa Mondiala pentru copii din Franta (care se va alea loc cu o zi inainte de Campionatul Mondial de Karate SKDUN) ar putea participa (depinde si de rezultatul de la ultimul trial) si sportivii Enache Madalin, Alpreotesei Bogdan si Arginteanu Andreea, copii antrenati de sensei Daniel Fusaru.

Sensei Daniel Fusaru doreste infiintarea unei grupe de copii la Focsani, copii carora sa le transmita din dragostea si pasiunea sa pentru artele martiale. Grupa de incepatori se va constitui in a doua jumatate a lunii septembrie, odata cu inceperea noului an scolar, iar antrenamentele se vor tine in sala de sport a Colegiului National  ‘Cuza‘. Persoanele interesate pot obtine informatii suplimentare la numarul de telefon 0723/205.696 sau la mailul dfusaru@yahoo.com.

Sursa: Daniel Fusaru / Scorpion

Inca din 1998 SCORPION este distribuitor Volkswagen si Audi pe judetele Vrancea, Galati si Braila
Experienta dobandita in acest timp garanteaza calitatea tuturor serviciilor pe care le oferim:
– ‘One Stop Shop’ – finantare, asigurare si servicii post-vanzare. Pe toata durata contractului de finantare – in leasing sau credit – clientul beneficiaza de consultanta specializata atat din partea companiei noastre cat si din partea personalului Porsche Bank.
– service complet pentru intreaga gama de autoturisme Volkswagen si Audi;
 piese de schimb din stoc sau la comanda.

Bucuresti, 28.08.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *