Visualfest 2022
Shadow

Daniel Carrera este noul președinte UPS Europa

UPS îl numește pe Daniel Carrera în funcția de președinte al UPS Europa. În noul său rol, Carrera va fi responsabil de gestionarea operațiunilor UPS din 56 de țări și teritorii și va avea în subordine 50.000 de angajați.

În lupta împotriva pandemiei, regiunea Europei a continuat să se dezvolte ca un hub global în rețeaua UPS, răspunzând cerințelor tot mai mari din comerțul online și a jucat un rol vital în livrarea vaccinurilor din Europa în Asia, Orientul Mijlociu, America de Nord și Africa.

Daniel Carrera, președinte UPS Europa
Daniel Carrera, președinte UPS Europa

Carrera, cetățean spaniol, este al doilea președinte european al UPS Europa. A ocupat mai multe funcții de conducere în regiune și a deținut cel mai recent funcția de președinte al Districtului Europei de Vest, pe lângă funcția de Ambasador Internațional pentru Diversitate & Incluziune. În aceste poziții, el a jucat un rol-cheie în procesul de finalizare a investițiilor de 2 miliarde de dolari anunțate de UPS pe o perioadă de 5 ani în regiune, care au îmbunătățit viteza și capacitatea pentru toți clienții și au răspuns cerințelor tot mai mari ale unor sectoare precum comerț online, sănătate și comerț transfrontalier.

Înainte de a se alătura echipei UPS, Carrera a fost director de conturi globale pentru Europa, Orientul Mijlociu și Africa (EMEA) la Menlo Worldwide, un furnizor global de servicii de transport de mărfuri. După achiziția companiei de către UPS în 2005, a supravegheat integrarea cu succes a echipelor de vânzări Menlo Worldwide și UPS Supply Chain Solutions.

Leave a Reply

Your email address will not be published.