free download 78 travel guides written by experts

Dani emotionat pana la lacrimi de un concurent de la X FACTOR

Momentul așteptat a venit! Cel mai tare show de divertisment al deceniului, X Factor, a luat startul la Antena 1 în această seară. După luni întregi de pregătiri și audiții, telespectatorii s-au putut bucura de prima ediție a mega show-ului, în care au avut ocazia să vadă o parte dintre concurenții veniți la audiții în București și Timișoara. Voci puternice, momente memorabile, uneori amuzante, povești fascinante, dar și foarte multe emoții. Acestea nu au apăsat doar pe umerii concurenților, ci și ai juriului și prezentatorilor. Dani Oțil, unul dintre prezentatorii X Factor România a fost impresionat până la lacrimi de unul dintre concurenți.

Radu Dan are 17 ani și a venit la audiții în Timișoara. A ales să cânte melodia trupei Holograf, Fără ea și a reușit să îl facă pe Dani să plângă. Publicul a reacționat și el foarte bine, dar și juratul Mihai Morar care i-a declarat fără ezitări concurentului “Ești născut pentru scenă”.

O nouă ediție X Factor România va fi difuzată duminică, 18 septembrie de la 20.20. Telespectatorii vor avea atunci ocazia să vadă alți concurenți, dar și reacțiile surprinzătoare ale juraților.

Bucuresti, 18.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *