free download 78 travel guides written by experts

Dan Negru – tatic cu norma intreaga

Este o zi mare pentru Dan Negru, care astazi a devenit tatic. De acum inainte, va avea doua fete de protejat, lucru pe care il stia de mult timp, dar care i-a adus oricum un munte de emotii.

In casa familiei Negru vor fi de azi scancete si multa bucurie in acelasi timp. Codruta, sotia lui Dan, a nascut astazi dimineata, o fetitasanatoasa, de nota 10, in urma unei operatii de cezarianacare a decurs faranicio complicatie.

De-a lungul intregii dimineti, Dan a fost asaltat cu felicitari si trabucuri din partea prietenilor – chiar daca este bine stiut faptul ca vedeta Antena 1 nu fumeaza. „Abia cand mi-am vazut fetita mi-am dat seama camaasteaptaun rol mai dificil decat credeam panaacum. Nu ai cum sate pregatesti pentru asa ceva. Este nemaipomenit de frumoasa, seamanacu mama ei, zic eu, dar tipatul l-a mostenit de la mine”, a spus Dan.

Micuta lui Dan Negru se numeste Dara Ioana si a avut 3,850 kg si 53 cm la nastere. Operatia a fost programatacu mult timp in urmasaaibaloc la Maternitatea Giulesti, iar Dan a facut bagajele si a inceput pregatirile din timp, pentru a fi sigur casotia lui va fi cat mai linistitain ziua cea mare.

Urmeazao perioada aglomeratapentru prezentatorul Antena 1, care se pregateste de lansarea unui nou sezon al emisiunii „Te pui cu blondele?”. Proaspatul tatic va trebui sase impartaintre filmari si familia imbogatita cu un nou membru.

Bucuresti, 11.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *