Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Dan Negru revine in vara cu un nou format

„Demascarea” – show-ul care îi va lãsa mascã pe telespectatori, din varã, la Antena 1

În aceastã varã, campionul divertismentului revine în forţã cu un nou format. Dan Negru aduce show-ul care îi va lãsa mascã pe telespectatori. Zeci de vedete intrã în jocul mãştilor, într-o serie de deghizãri de senzaţie. Chipul, vocea, atitudinea…nimic nu-i trãdeazã. Sunt celebri şi totuşi nu îţi poţi da seama cine sunt! Sunteţi gata sã aflaţi cine se ascunde în spatele lor? „Demascarea”, în curând la Antena 1.

Vor sã îi surprindã pe telespectatori, sã-i cucereascã şi deopotrivã sã îi lase fãrã cuvinte. Mãştile invadeazã România. Campionul divertismentului revine în forţã în aceastã varã cu un nou format. Dan Negru le aduce telespectatorilor show-ul care îi va lãsa mascã! „Demascarea”, în curând, la Antena 1.

„Sper cã „Demascarea” va continua tradiţia începutã cu mai bine de doisprezece ani în urmã cu „Academia vedetelor” şi continuatã cu marile show-uri care au fãcut istorie în divertismentul de televiziune – „Ciao Darwin”, „Te pui cu blondele?”, „Plasa de stele” sau cele doisprezece Revelioane. Cu siguranţã vom pãstra ritmul şi vom aduce un show care va lãsa urme adânci în divertismentul de televiziune!” a declarat Dan Negru.

În vara aceasta, fiecare mascã ascunde o poveste. Zeci de vedete şi personaje celebre întrã în jocul mãştilor. Chipul, vocea, atitudinea … nimic nu îi trãdeazã. Sunt celebri … şi totuşi nu îţi poţi da seama cine sunt! Vedetele sunt pregãtite sã îi lase mascã pe telespectatori în show-ul verii, la Antena 1!

Programele moderate de campionul divertismentului, Dan Negru, multe dintre ele formate internaţionale, au stabilit recorduri de audienţă, iar Dan a reuşit să se impună nu doar un nume de referinţă în divertismentul de televiziune, ci şi să se reinventeze odată cu fiecare emisiune prezentată.

De-a lungul timpului, a prezentat la Antena 1 show-uri ca "Academia vedetelor", "Batem palma", "Ziua judecăţii", "Ciao Darwin", "Secret Talent", "Jocuri la Saint-Tropez", "Marea provocare", "O seară de vis", “Câştigi în 60 de Secunde”, "Plasa de stele", "Te pui cu blondele", iar lista nu se opreşte aici. De 12 ani prezintă show-ul din noaptea de Revelion, fiind singurul moderator român care se poate lăuda cu această performanţă demnă de Cartea Recordurilor.

Succesul lui Dan Negru s-a făcut cunoscut şi peste Prut, la începutul lui 2010 acesta primind o propunere de colaborare din partea unei renumite televiziuni din Republica Moldova. Dan a răspuns pozitiv invitaţiei de a prezenta un show, în direct, în prime-time, la Chişinău, astfel că îndrăgitul prezentator a revenit la a face naveta, ca odinioară, doar că de data aceasta pe ruta Bucureşti-Chişinău.

Bucuresti, 18.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *