free download 78 travel guides written by experts

Dan Negru: Revenire exploziva

Plasa de stele lider absolut de audinţă aseară

Noul sezon «Plasa de stele» a luat startul în forţă aseară la Antena 1 cu o ediţie spectaculoasă care a reuşit să aducă în faţa televizoarelor peste un milion de telespectatori din mediul urban. Campionul divertismentului revine şi astă seară cu un nou sezon Câştigi în 60 de secunde.

Dan Negru rămâne şi în această toamnă preferatul românilor. Plasa de stele, emisiune difuzată aseară de Antena 1, s-a impus lider de piaţă la nivelul targetului all urban. Ediţia care i-a prins în plasă pe Viorica şi Ioniţă din Clejani, Andreea Marin şi Kamara a făcut deliciul telespectatorilor care au urmărit revenirea lui Negru cu sufletul la gura. Emisiunea Antenei 1 a înregistrat un rating mediu de 5.5 procente şi o cotă de piaţă de 14.6%, surclasând programele concurenţei. Locul al doilea a fost ocupat de Pro Tv cu 4.5% rating şi 11.8 %share, pentru ca locul al treilea să îi revină postului Kanal D, cu 3.9 % audienţă medie şi 10.4%share.

Ingeniozitatea şi dedicarea cu care echipa de la Plasa de stele plănuieşte fiecare farsă a făcut ca în minutul de aur, 20.47, Antena 1 să fie urmărită de 1.026.000telespectatori din mediul urban, de trei ori mai mulţi decât numărul celor care la aceeaşi oră urmăreau postul Pro Tv.

Una dintre primele victime ale noului sezon de farse este jumãtatea neagrã a formaţiei Alb şi Negru, Kamara, iar complicele echipei de farsori este nimeni altul decât colegul sãu de trupã, Andrei. Acesta şi-a rugat prietenul sã-l însoţeascã în vizitã la o artistã plastic cu totul şi cu totul specială, cu care urmau să colaboreze pe viitor. La csa acestia lucrurile iau o întorsătură ciudată, iar Kamara ajunge să fie vinovat de distrugerea unor statuite cu ajutorul cărora, artista ar fi intrat în cartea recordurilor.

Nici Ioniţă si Viorica din Clejani nu au scăpat mai ieftin, mai ales că echipa lui Negru a avut-o de partea ei pe fiica celor doi. Aceasta si-a speriat ingrozitor parintii cand le-a spus ca, desi nu are permis de conducere, a facut un accident de masina. Şi nu cu orice, ci cu un tir. Iar pentru ca la Dan Negru farsele sunt din ce in ce mai spectaculoase, asta nu a fost tot. Lucrurile s-au complicat într-atât încâtla final, Ioniţă era să fie arestat pentru că a omorât un om.

Victima interviurilor capcană din ediţia de aseară a fost nimeni alta decât Andreea Marin.

Telespectatorii se vor întâlni din nou în această seară cu Dan Negru. Campionul divertismentului din România lansează deseară, de la 20.20, un nou sezon al celui mai îndrăgit gameshow din România, Câştigi în 60 de secunde.

Sursa:GfK Romania S.R.L.
Copyright:ARMADATA S.R.L
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targetul all urban
Perioada 13 septembrie 2011


Bucuresti, 14.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *