Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Dan Negru mizeaza pe Franta

Tu cu cine ţii la Euro 2012?

De 1 iulie, Dan Negru are programul deja bătut în cuie. Carismaticul prezentator de la Antena 1 va fi unde altundeva decât în Kiev pentru a vedea finala Euro 2012. Favorita sa pare să fie Franţa, Dan Negru arătându-se impresionat nu numai de finala Campionatului European din 2000, ci şi de intensitatea cu care francezii îşi susţin echipa. Cu siguranţă şi întâlnirea cu celebrul antrenor Laurent Blanc pe care îl apreciază a adus Franţa în topul preferinţelor sale. Tu cu cine ţii la Euro 2012?

“Am o simpatie deosebită pentru naţionala Franţei, poate şi pentru că am prins finala Campionatului European din 2000 la Paris şi m-a impresionat emoţia cu care francezii işi susţin echipa…Atunci Franţa a bătut Italia în finală…Sper ca “les bleus” să facă o figură bună, ţin cu francezii şi dacă vor prinde finala, luaţi-vă un bilet de avion ca s-o vedeţi la Paris…Ar fi o experienţă incomparabilă cu leneveala pe un sezlong din Turcia…O finală cu Franţa văzută la o cafenea de pe Champs Elysee e o experienţă de neuitat” a scris Dan Negru pe blogul său.

Telespectatorii se vor putea întâlni cu Dan Negru marţea aceasta în ultima ediţie a acestui sezon “Plasa de stele”. Săptămână după săptămână, vedetele i-au căzut în plasă, trecând prin situaţii care mai de care mai provocatoare, însă a venit vremea reglării conturilor. Marţi, la “Plasa de stele”, patru vedete autohtone au pus la cale un plan de răzbunare.

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială a emisiunii, plasadestele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/plasadestele.

Bucuresti, 08.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *