free download 78 travel guides written by experts

Dan Negru le-o prezinta romanilor pe sora lui Marcel Pavel

Marcel şi Gina vin să pună mâna pe banii lui Negru la Câştigi în 60 de secunde

Cea mai nouă ediţie Câştigi în 60 de secunde le redeschide românilor apetitul pentru jocurile copilăriei. Cu o tematică specială, seara fraţilor îndemânatici, Dan Negru o introduce pe scena de la Câştigi în 60 de secunde pe sora lui Marcel Pavel, Gina. Împreună, Marcel şi Gina, vin să îşi demonstreze îndemânarea şi precizia în faţa telespectatorilor Antena 1 în această seară de la 20:20, la Câştigi în 60 de secunde.

Cel mai nou sezon Câştigi în 60 de seconde şi-a dublat atât miza, acum premiul cel mare al gameshow-ului ajungând la 100.000 de lei, cât şi doza de adrenalină. În faţa noilor probe Câştigi în 60 de secunde, e uneori nevoie de doi concurenţi curajoşi, care să-şi demonstreze îndemânarea şi priceperea în faţa tării întregii.

Şi pentru că cele mai bune afaceri se fac în familie, miercuri este seara fraţilor la Câştigi în 60 de secunde. Vedeta ediţiei este Marcel Pavel care vine însoţit de sora sa, Gina, iar din gradenă, cei doi vor fi susţinuţi de unul dintre fiii lui Marcel. Cei doi se vor face fraţi şi cu timpul pentru a trece probele de maximă îndemânare şi precizie propuse de campionul divertismentului, Dan Negru. Cum se vor descurca Marcel şi Gina rămâne de văzut astă seară, de la 20:20, la Câştigi în 60 de secunde.

Bucuresti, 16.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *