free download 78 travel guides written by experts

Dan Negru cauta blonde „de colectie”

Pe 1 decembrie, Dan Negru a deschis seria ediţiilor de colecţie <>, avându-i invitaţi pe Nadia, Hagi şi Ilie Năstase. Seria emisiunilor speciale, cu oameni remarcabili, va continua la Antena 1 o dată cu inceputul unui nou sezon „Te pui cu blondele”.

Pentru noul start, Dan Negru are nevoie de intariri. Astfel, producătorii sunt în căutarea a 50 de blonde, gata să le dovedească tuturor că relaţia inteligenţă-culoarea părului este un mit care poate fi uşor răsturnat.

De-a lungul timpului, Dan le-a adus fetelor concurenţi puternici, faimoşi sau nu, dar toţi având curajul de a intra în luptă împotriva a 50 de blonde frumoase dornice de a-şi demonstra inteligenţa. Prin platoul emisiunii „Te pui cu blondele?” au trecut, printre alţii, cântăreţi, politicieni, un fotomodel, un taximetrist, un candidat la preşedenţie, un aviator, copii, chiar femei şi mulţi alţii.

În acest sezon, blondele mai au un motiv în plus să se înscrie la casting: vor cunoaşte personal o mulţime de celebrităţi. Prin urmare, toate blondele interesate de un loc în armata Te pui cu blondele sunt rugate să ia direct legătura cu departamentul de casting al showului la tel. 021.208.76.71 / 0757.048.758 sau pe www.tepuicublondele.antena1.ro. De asemenea, cele mai isteţe blonde din România sunt aşteptate la preselecţie în perioada 10-14 ianuarie, între orele 14.00 – 18.00, IN BUCUREŞTI – BD FICUSULUI 44 A, ETAJ 4, CLĂDIREA INAV (ZONA BĂNEASA).

Bucuresti, 11.01.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *