free download 78 travel guides written by experts

Dan Negru a urmarit-o pe Andreea Banica in Barcelona

Mâine searã, campionul divertismentului, Dan Negru, încheie în forţã un sezon de excepţie „Plasa de stele”. Săptămână după săptămână, vedetele i-au căzut în plasă, trecând prin situaţii care mai de care mai provocatoare. Andreea Bãnicã este printre ultimele victime ale farsorilor în acest sezon, iar complicele lui Negru unul de nãdejde – chiar soţul artistei. Aflatã alãturi de acesta tocmai în Barcelona, Andreei i se întâmplã tot feluri de lucruri extrem de bizare, însã ultimul lucru la care s-ar fi putut gândi aceasta ar fi fost la o farsã. Ce a pãţit artista, telespectatorii Antena 1 vor putea urmãri mâine searã, de la 20:20, într-o ediţie de colecţie „Plasa de stele”.

Ştim cu toţii cã atunci când vrea sã prindã în capcana sa o vedetã, lui Dan Negru nu-i stã nimic în cale. La fel s-a întâmplat şi de aceastã datã, când echipa de la „Plasa de stele” a plecat în mare tainã tocmai în Barcelona, pentru o farsã de senzaţie, a cãrei protagonistã a fost îndrãgita solistã Andreea Bãnicã. Complicele de nãdejde al farsorilor a fost chiar soţul artistei, Lucian Mitrea.

Timp de douã zile, Andreei i s-au întâmplat tot felul de lucruri dintre cele mai bizare. Fãrã sã aibã nici cea mai micã idee, artista a fost urmãritã continuu şi aproape toate persoanele cu care a intrat în contact în tot acest timp, au fost actori din echipa lui Dan Negru. Ce a pãţit artista, telespectatorii Antena 1 vor putea urmãri mâine searã, de la 20:20, într-o ediţie de colecţie „Plasa de stele”. Tot atunci, Dan Negru va simţi pe propria-i piele gustul rãzbunãrii. Vedetele prinse în mrfeje de-a lungul timpului vor sã-şi facã dreptate.

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială a emisiunii, plasadestele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/plasadestele.

Bucuresti, 11.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *