free download 78 travel guides written by experts

Dan Negru a surlcasat concurenta

Te pui cu blondele? pe primul loc în preferintele telespectatorilor

Dan Negru îşi confirmă statutul de lider al divertismentului din România. Te pui cu blondele? s-a impus aseară pe primul loc în preferinţele românilor din mediul urban, cu o medie de aproape un million de telespectatori. Invitatul ediţiei de aseară a fost Cătălin Botezatu.

Dan Negru a surclasat din nou concurenţa şi a arătat, încă o data, că inteligenţa este sexy. Cei mai mulţi români din mediul urban au ales să urmărească show-ul de cultură generală Te pui cu blondele? în condiţiile unei oferte variate a programelor, ce a inclus de la show-uri de comedie, la pamflet şi chiar meciul de fotbal Chelsea – Barcelona. Antena 1 a condus aseară clasamentul audienţelor în slotul orar al emisiunii Te pui cu blondele?, cu 8.5 procente rating şi 15.6 % cotă de piaţă la nivelul targetului all urban, lăsând pe locul al doilea programul oferit de Pro Tv.

Invitatul ediţiei de ieri Te pui cu blondele? a fost Catălin Botezatu. Deşi acesta nu a câştigat ediţia, blondele ieşind învigătoare, Dan Negru a câştigat lupta audienţelor. În minutul de aur 22.03 aproape un milion si jumătate de telespectatori din mediul urban urmăreau emisiunea prezentată de el, un număr aproape triplu faţă de cel al telespectatorilor care la aceeaşi oră urmăreau programul difuzat de Pro Tv.

Pe primul loc în preferinţele telespectatorilor a rămas si realityshow-ul matrimonial Mireasa pentru fiul meu. Ambele ediţii ale show-ului de ieri s-au impus lider de audienţă, în intervalul lor de difuzare Antena 1 surclasând posturile concurente.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group
Analiza este facuta pe target-ul all urban
Perioada 18 aprilie 2012

Bucuresti, 19.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *