free download 78 travel guides written by experts

Dan Negru a incheiat victorios cel de-al cincilea sezon de farse

Uite topul celor mai tari farse marca „Plasa de stele”

De-a lungul timpului, Dan Negru a stabilit recorduri de audienţã, reuşind sã se impunã nu doar ca un nume de referinţã în divertismentul de televiziune, ci şi sã se reinventeze odatã cu fiecare emisiune prezentatã. Marţi seara, Dan Negru a încheiat victorios cel de-al cincilea sezon al emisiunii „Plasa de stele”, impunându-se ca lider de piaţã pe segmentul comercial 15-54 urban. Iatã un top al celor mai reuşite farse ale sezonului.

Cascadorii, explozii, numere excepţionale de magie, descinderi spectaculoase, urmăriri, avalanşe, avioane în prag de prăbuşire şi alte momente ieşite din comun, acestea sunt doar câteva dintre situaţiile puse în scenă de campionul divertismentului, Dan Negru şi în acest sezon al emisiunii „Plasa de stele”. Multe dintre farsele difuzate au presupus desfăşurări de forţe uluitoare, filmările realizându-se nu numai în România, ci şi peste hotare, în locaţii precum Paris, Veneţia sau Barcelona. Emisiunea s-a bucurat de o foarte mare popularitate în rândul publicului din categoria 15-54 urban. Marţi seara, Dan Negru a încheiat victorios încã un sezon de farse, „Plasa de stele” fiind din nou prima opţiune a telespectatorilor. Astfel, emisiunea la nivelul targetului comercial 15 – 54 urban a înregistrat un rating mediu de 4,1 procente şi o cotã de piaţã de 11,6%, surclasând principalul competitor, Pro Tv, care în acelaşi interval orar a înregsitrat un rating mediu de 3,9 procente şi o cotã de piaţã de 10,9%.

Una dintre cele mai tari farse ale sezonului a fost pusã la cale chiar de Ziua Păcălelilor! Într-o ediţie specială “Plasa de stele” de 1 aprilie, Lora a trecut printr-o experienţă incredibilă: a fãcut disecţie într-un abator, trebuind sã ofere cu maxim profesionalism informaţiile despre bolile transmisibile de la vacă la om. Incidentele incredibile nu au întârziat sã aparã.

Nici îndrãgitul cuplu Stela şi Arşinel nu au scãpat de capcanele lui Negru. În complicitate cu Stela Popescu, echipa de la farse a pus la cale o întreagă desfăşurare de forţe pentru a-l prinde în plasă pe Alexandru Arşinel tocmai în Spania! Actorul a fost prins în mijlocul unui scandal de proporţii din care nu au lipsit celebrii cãpşunari din Spania, dar şi poliţia localã.

De vigilenţa lui Negru nu au scãpat nici vedetele aflate în vacanţã. Adelina Pestriţu a fost adusã la exasperare de un turism german, „accidentat” într-o zonã întimã. Cele mai amuzante momente ale farsei au fost atunci când Adelina s-a văzut nevoită să-i explice acestuia ce să facă folosindu-se în mare parte de gesturi.

Mai multe informaţii puteţi afla accesând pagina oficială plasadestele.a1.ro şi pagina de Facebook a emisiunii, facebook.com/plasadestele.

Sursa:Kantar Media
Copyright:ARMADATA S.R.L.
Date prelucrate de catre departamentul Research Antena 1
Analiza este facuta pe targetul15-54 urban
Perioada 12 Iunie 2012

Bucuresti, 14.06.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *