free download 78 travel guides written by experts

Dan Negru a ales Volkswagen

Vedeta de televiziune Dan Negru a semnat un parteneriat de imagine cu Auto Top, distribuitorul Volkswagen în judeţul Mureş.  Această colaborare se va întinde până la sfârşitul anului 2009, putând fi prelungită.  Astfel, în următorii doi ani, Dan Negru va conduce diferite modele ale mărcii Volkswagen, puse la dispoziţie de către Auto Top. Pentru început, vedeta TV a primit cheile unui Volkswagen Tiguan. “Prima maşină din viaţa mea a fost un Golf 2. Prietenoasă, de cuvânt, fără fiţe, capabilă să te care în spate toată viaţa, deoarece pentru ea, “Ein mann ein wort”. Aceste calităţi le-am întâlnit şi la prietenii mei de la Auto Top. Cum şi un drum de 1.000 de kilometri începe cu un pas, noi facem azi primul pas. Şi asta, într-o ţară în care singurele lucruri care merg la fix sunt maşinile nemţeşti”, declară Dan Negru, care de-abia îşi începe povestea alături de Auto Top.

Auto Top a luat fiinţă în scopul dezvoltării afacerii VOLKSWAGEN în judeţul Mureş, din 2004 devenind singurul distribuitor al mărcii şi partener de service din judeţ.
“Încercăm prin acest parteneriat de imagine să punem în lumină valori pe care le împărtăşim cu Dan Negru: profesionalism, perseverenţă, respect şi încredere. Universul Auto Top este clădit în jurul acestor valori pe care le-am regăsit şi le-am recunoscut ca atare la prietenul nostru Dan Negru”, afirmă Adrian Grosu, director general Auto Top.

Bucuresti, 3.03.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *