free download 78 travel guides written by experts

Dan Helciug si-a sacrificat vocea pentru „Te cunosc de undeva!”

Dan Helciug, unul dintre cei opt concurenţi vedetă ale super show-ului Te cunosc de undeva! şi-a sacrificat vocea doar pentru a se apropia cât mai mult de personajul pe care îl va avea de interpretat în această sâmbătă. A răguşit intenţionat.

Dând dovadă de profesionalism, Dan şi-a luat foarte în serios rolul de concurent, astfel că nu au mai contat consecinţele când a aflat că cel pe care v-a trebui să îl imite în cea de-a doua ediţie a show-ului va fi Steve Tyler. Pentru a-i semâna cât mai mult la voce, Dan şi-a “asasinat” gâtul cu băuturi reci, îngheţată şi chiar gheaţă pisată. Efectul a fost cel dorit,  o voce răguşită, dar urmările nu au fost deloc plăcute pentru artist. Timp de trei zile nu a mai putut vorbi deloc, însă artistul recunoaşte că a meritat.

Să aibă o voce răguşită nu a fost singura provocare. Dan Helciug a trebuit şi să îşi subţieze vocea, lucru care a fost destul de dificil şi pentru care a recurs la practici nu tocmai ok. “Pentru a-mi subţia vocea am purtat boxeri extrem de strâmţi. Asta nu o sa mai fac niciodată!”, a glumit Dan.

Dan Helciug a făcut super show şi în prima ediţie a show-ului atunci când a trebuit să intre în pielea lui Freddie Mercury. Cum se va descurca în postura lui Steve Tyler, telespectatorii vor vedea sâmbătă, 24 martie, de la 20.20, la Antena 1.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză și Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenti luptă în fiecare editie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală, editie în care publicul va decide cine merită să câștige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului vor fi Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 22.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *