free download 78 travel guides written by experts

Dan Helciug, imbracat in dama, pe ritmuri de Queen

Dan Helciug a adus sâmbăta aceasta zâmbetul pe buzele celor patru membri ai juriului de la “Te cunosc de undeva!”. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan s-au distrat copios descoperind nu numai vocea, ci şi talentul de actor al lui Dan Helciug. Îmbrăcat în haine de damă, cu dresuri negre, fustă scurtă, top roz şi bineînţeles un sutien ajustat generos, Dan Helciug a intrat în pielea lui Freddie Mercury, aşa cum apărea artistul în celebrul videoclip al piesei
"I Want to Break Free". Momentele comice nu s-au terminat odată cu prestaţia pe scenă. Chiar înainte ca juriul să intre în acţiune, simpaticul prezentator Cosmin Seleşi a avut ocazia să evalueze de aproape costumaţia lui Freddie, mai exact bustul. Juriul a reacţionat pe măsură. După un bravo puternic din partea lui Andrei Aradits, Andreea Bălan i-a promis lui Dan Helciug că va include mişcarea cu aspiratorul în concertele ei.

“Te cunosc de undeva!” a luat startul sâmbăta aceasta la Antena 1! Surprizele pe care supershowul le pregăteşte pentru telespectatori nu se opresc doar la transformările incredibile ale concurenţilor. Juraţii vor avea şi ei un rol extrem de important şi, în fiecare ediţie, cei de acasă se vor putea bucura şi de prezenţa inedită a unui invitat surpriză. Săptămâna aceasta, carismaticul prezentator Mircea Badea a acceptat provocarea de a intra în jocul “Te cunosc de undeva!”, acolo unde transformările de senzaţie sunt puse la loc de cinste.

În fiecare seară de sâmbătă, CRBL, Delia Matache, Maria Buză, Dan Helciug, Julia Jianu, Lora, Jorge şi Iulian Vasile vor încerca să intre în pielea unor personaje celebre, spre deliciul telespectatorilor, dar şi în scopuri caritabile. Cele opt vedete vor concura una împotriva celeilalte timp de 11 săptămâni, încercând să îi convingă pe cei patru juraţi că merită să primească un punctaj cât mai mare. Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits şi Aurelian Temişan vor evalua atent prestaţiile concurenţilor vedetă.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărei emisiuni se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenţi luptă în fiecare ediţie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Bucuresti, 18.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *