free download 78 travel guides written by experts

Dan Helciug a fost in locul potrivit: pe scena „Te cunosc de undeva!”

Aurelian Temişan i-a dat feedback în versuri

Dan Helciug şi-a depăşit limitele astă seară. Artistul şi-a arătat o altă faţă pe scena Te cunosc de undeva! când a intrat în pielea lui Guess Who. Deşi nu se apropie deloc stilului său muzical, Dan a reuşit să se ridice la nivelul aşteptărilor juriului. Aurelian Temişan i-a oferit feedback în versuri.

Dan Helciug a fost pentru câteva clipe Guess Who, cântând pe scena Te cunosc de undeva! Dan a recunoscut că nu i-a fost deloc uşor să intre în pielea artistului şi, mai ales, „în” vocea acestuia. Desi pare simplu pentru necunoscători, frazarea nu este deloc uşoară şi i-a dat de furca lui Dan pe care însă l-a ajutat chiar competitorul său, CRBL. Cu sfaturi de la cei doi juraţi-antrenori şi cu indicaţiile lui CRBL, Dan a făcut show şi în această seară. Aprecieri a primit şi de la cel de-al cincelea membru al juriului, invitatul special al ediţiei din această săptămână, Pepe.

Mai multe informaţii despre show pot fi aflate accesând site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro sau pagina de Facebook: www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 01.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *