free download 78 travel guides written by experts

Dan Helciug a fost crazy la „Te cunosc de undeva!”

Dan Helciug a făcut din nou show pe scena Te cunosc de undeva! După ce săptămâna trecută a fost Freddie Mercury, în această seară a intrat în pielea lui Steven Tyler. Pentru asta, artistul a mărturisit că a studiat timp de cinci zile pisicile în călduri din cartier.

Desigur, a fost o glumă pe seama vocii subţiri, dar totuşi răguşite a solistului de la Aerosmith. Dan s-a străduit să îi imite timbrul vocal, ţinând cont de indicaţiile date nu doar de Ozana Barabancea, antrenorul vocal, ci şi de Andrei Aradits şi a recurs la tot felul de strategii pentru a se apropia de personajul în pielea căruia a trebuit să intre.

Dând dovadă de profesionalism, Dan şi-a luat foarte în serios rolul de concurent, astfel că nu au mai contat consecinţele. Pentru a-i semâna cât mai mult la voce, Dan şi-a “asasinat” gâtul cu băuturi reci, îngheţată şi chiar gheaţă pisată. Efectul a fost cel dorit, o voce răguşită, dar urmările nu au fost deloc plăcute pentru artist.

Să aibă o voce răguşită nu a fost singura provocare. Dan Helciug a trebuit şi să îşi subţieze vocea, lucru care a fost destul de dificil şi pentru care a recurs la practici nu tocmai ok. “Pentru a-mi subţia vocea am purtat boxeri extrem de strâmţi. Asta nu o sa mai fac niciodată!”, a glumit Dan.

Zeci de vedete naţionale şi internaţionale prind viaţa la „Te cunosc de undeva!” în interpretarea a opt artişti concurenţi şi sub privirile critice a patru juraţi. CRBL, Delia, Julia Jianu, Lora, Iulian Vasile, Jorge, Maria Buză și Dan Helciug trec în fiecare săptămână prin transformări incredibile pentru a intra în pielea unor personaje celebre din lumea muzicii.

Vedetele vor primi în fiecare ediţie a show-ului un punctaj, iar la finalul fiecărui show se va întocmi un clasament în funcţie de punctajele obţinute de fiecare. Vedetele concurenti luptă în fiecare editie pentru premii în bani, dar şi un mare premiu, câştigat în marea finală, editie în care publicul va decide cine merită să câștige. Sumele de bani câştigate vor fi donate unor cauze sociale reprezentate de fiecare dintre aceştia.

Gazdele show-ului sunt Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi.

Mai multe infomaţii despre show pot fi aflate de pe site-ul oficial: www.tecunoscdeundeva.a1.ro şi de pe pagina de Facebook: //www.facebook.com/tecunoscdeundeva.

Bucuresti, 25.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *