free download 78 travel guides written by experts

Dan Capatos, campionul noptilor albe

Antena 1 lider de piaţă în intervalul orar al emisiunii „Un show păcătos”

Dan Capatos rămâne în continuare campionul nopţilor albe. Şi în acest sezon „Un show păcătos” a fost preferatul românilor, postul Antena 1 situându-se în fruntea clasamentului de audienţă în intervalul orar în care difuzează emisiunea lui Dan Capatos.

Dan Capatos este şi, în acest sezon, alegerea celor mai mulţi români. Emisiunea sa de la Antena 1 s-a clasat în perioada 5 septembrie -17 noiembrie 2011 de cele mai multe ori pe primul loc în preferinţele telespectatorilor la nivel urban, numai în ultima lună – noiembrie, Un show păcătos înregistrând un procent de leadership de 73%.

În intervalul de difuzare a emisiunii, Antena 1 s-a impus lider absolut de piaţă de la începutul acestui sezon cu o medie de 11.2 procente cotă de piaţă la nivel urban şi 1.6 puncte de rating. Locurile doi si trei au fost ocupate în acelaşI interval şi în aceeaşi perioadă de Pro Tv şi Antena 3.

Telespectatorii au avut parte şi în acest sezon de cele mai fierbinţi subiecte ale momentului, iar numărul celor care au urmărit “Un show păcătos” a fost mai mare decât al celor care au urmărit în această perioadă emisiunile tabloid din late fringe.

Nu de puţine ori, Dan Capatos a prezentat în exclusivitate subiecte ce au ţinut primele pagini ale ziarelor.

Sursa: GfK Romania
Target: all urban
Copyright: ARMADATA SRL


Bucuresti, 23.11.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *