free download 78 travel guides written by experts

Dan Calugareanu – un nou investitor in juriul competitiei Net Start-Up!

Dan Calugareanu, CEO Alliance Computers & Magazinultau.ro, si-a anunta prezenta in juriul de investitori in domeniul online din competitia Net Start-Up. Dan Calugareanu se alatura astfel celorlalti investitori care vor evalua proiectele din cadrul celei mai importante competitii dedicate start-up-urilor online – Net Start-Up. Competitia va avea loc in cadrul celei de-a doua editii a evenimentului NetCamp, conferinta dedicata noilor strategii in dezvoltarea Internetului. Evenimentul va avea loc pe data de 3 decembrie la Howard Johnson Grand Plaza Hotel, este organizat de Evensys in parteneriat cu Nokia si este sponsorizat de Beko.

Dan Calugareanu a infiintat in 1996 Alliance Computers, cladind in timp o companie puternica si un brand usor recognoscibil pe piata din Romania. A urmat deschiderea unor magazine Alliance Computers in marile supermarketuri din Bucuresti, pentru ca in 2007 va lanseze afacerea si in mediul online, prin intermediul site-ului Magazinultau.ro. Cei 7 ani de experienta in retail l-au ajutat sa identifice usor un trend ascendent, si anume ca piata online de IT si electrocasnice este in plina dezvoltare in Romania, astfel profind de oportunitatea deschisa. Proiectul online beneficiaza atat de cautare si comanda rapida, oferind totodata si consultanta in domeniul online.

Alaturi de Dan Calugareanu, juriul Net Start-Up include investitori ca Alexandre Almajeanu (Gentica), Sergiu Biris, reprezentant al lui Alexis Bonte (Erepublik.com), Vlad Stan (Seed Money), Rachard El Jisr (Rockmedia) si Daniel Enache (Thousand Tiny Tigers).

Inscrierea in Net Start-Up permite antreprenorilor romani precum si proiectelor inscrise de a se prezenta in fata unor specialisti consacrati ai mediului online, cu o experienta relevanta in construirea de gestionarea unor afaceri online de succes.

Proiectele inscrise in cadrul Net Start-Up au trebuit sa se incacreze intr-una din urmatoarele categorii: Content Websites, Online Applications, Mobile Applications, User Generated Content Websites sau eCommerce Sites. Finalistii vor prezenta proiectele in seara zilei de 3 decembrie in fata juriului de investitori, care vor hotara care sunt proiectele care merita investitia.

“Interesul unora dintre cei mai influenti si cunoscuti antreprenori din Romania fata de competitia Net Start-Up demonstreaza relevanta acesteia pe piata. Competitia va aduce unii dintre cei mai importanti specialisti in online si unele dintre cele mai bune si avantajoase proiecte online laolalta, pentru o intrecere in idei, capacitati, spirit vizionar, curaj si inspiratie. Net Start-Up este una dintre cele mai importante competitii de Internet din Romania, si va lansa cu siguranta start-up-uri online care vor imbunatati calitatea industriei din acest moment din Romania”, este convins Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys Consult.

Mai multe informatii despre competitie si regulamentul de inscriere pot fi accesate pe www.netcamp.ro.

Bucuresti, 29.11.2008

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *