free download 78 travel guides written by experts

Dan C. Mihailescu si Ada Lupu, invitati in cadrul dezbaterilor dedicate Anului Caragiale

Miercuri, 28 martie, ora 19.00, la TVR Cultural

Ioana Drăgan a pregătit pentru miercuri, 28 martie, o nouă dezbatere dedicată Anului Caragiale, care-l va avea invitat în platou, de această dată, pe criticul şi istoricul literar Dan C. Mihăilescu. Dezbaterea moderată de realizatoarea Ioana Drăgan se va desfăşura în duplex cu Timişoara, de unde va interveni în direct regizorul de teatru Ada Lupu.

Miercuri, de la ora 19.00, TVR Cultural vă propune o nouă dezbatere pe tema modului în care societatea românească şi lumea culturală percep astăzi personalitatea şi opera marelui dramaturg român.

Dezbaterile moderate de Ioana Drăgan fac parte din programul special pe care TVR Cultural l-a pregătit pentru anul 2012, pentru a marca împlinirea a 160 de ani de la naşterea scriitorului I.L. Caragiale şi 100 de ani de la moartea celui mai mare dramaturg român.

Întâlnirea de miercuri este cea de-a treia din această serie, ediţiile precedente avându-i ca invitaţi pe criticul literar Ion Bogdan Lefter şi pe actorul Ion Caramitru (directorul Teatrului I.L. Caragiale din Bucureşti), şi, respectiv, pe prof. univ. dr. Ştefan Cazimir şi pe prof. univ. dr. Ion Vartic.

Bucuresti, 26.03.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *