metalshow

Dan Bordeianu: “Te-as lua la mine acasa! Te iubesc!”

Dan Bordeianu, prezentatorul show-ului “KIDSing”, a fost cucerit de un pusti de 6 ani din Petricani la auditiile care au avut loc la Piatra Neamt. “Te-as lua la mine acasa! Te iubesc!”, i-a declarat Bordeianu, emotionat , micutului aflat langa el pe scena “KIDSing”; apoi l-a imbratisat .

Chiar daca s-a bucurat de sustinerea neconditionata a prezentatorului, Sebi, cum il alinta apropiatii, a avut de demonstrat Juriului ca are o voce deosebita. Increderea parintilor in reusita lui a ramas neclintita pe tot parcursul reprezentatiei.

“In gradinita, apoi la scoala, a fost primul in orice!”, l-a prezentat tatal pe Sebastian. “Si primul la acrobatie!”, a completat micul Sebastian, facand si o demonstratie in aplauzele Antoniei.

Cum a decurs prestatia lui Sebastian si ce a avut Juriul de comentat referitor la vocea lui si miscarea scenica aflati urmarind miercuri, 17 septembrie, o noua editie “KIDSing”, show-ul care aduce atmosfera marilor concerte pe micul ecran, precum si emotia legaturilor puternice intre parinti si copii.

Bucuresti, 16.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *