metalshow

Dan Bordeianu: ”Fetita asta m-a tulburat puternic…”

La doar o zi dupa inmormantarea tatalui sau, Maria Nazaret s-a urcat pe scena “KIDSing” si a emotionat publicul pana la lacrimi

Maria Nazaret, o fetita in varsta de 11 ani din Bicaz, a impresionat pana la lacrimi publicul si juriul in timpul auditiilor “KIDSing” de la Piatra Neamt.

Maria s-a prezentat pe scena ca un adevarat artist, interpretand piesa Rihannei, “Diamonds”, nelasand sa se vada, in interpretarea ei, drama prin care trece. Cu cinci zile inainte de auditii, tatal ei murise, decesul survenind dupa o boala grava, care il tintuise cateva luni pe patul de spital. La doar o zi dupa inmormantare, Maria a impresionat Juriul prin curajul si stapanirea de sine de care a dat dovada.

“Am asistat la o adevarata lectie de viata. Fetita asta m-a tulburat puternic. Maria a reactionat ca un artist adevarat. Si cantaretii, si actorii urca pe scena indiferent de ce li se intampla…” , a spus Dan Bordeianu, prezentatorul show-ului KIDSing.

Impresionat de drama copilei, acesta si-a stapanit cu greu lacrimile.

“Maria este o fire puternica, este mult mai matura decat alti copii de varsta ei. Probabil ca boala tatalui ei a invatat-o ce este suferinta si asta a maturizat-o”, a spus mama fetitei.

“N-o sa va vina sa credeti, dar in cele cinci zile care au trecut de la inmormantare si pana la auditii, ea a fost cea care m-a imbarbatat: «Mama, nu mai plange! Eu sunt psihologul tau, acum… Stii ca tata suferea foarte mult! Stii ca in ultimele saptamani, viata devenise un chin pentru el… Cred ca acolo unde este acum ii este mult mai bine!». Maria are si ea momentele ei de tristete, dar trece peste ele, gaseste resurse sa se remonteze”, a mai spus, printre lacrimi, mama copilei.

Cum va primi Juriul prestatia artistica a Mariei Nazaret si ce reactie vor avea Antonia, Cotabita si Wilmark, dupa jurizare, cand vor afla ca fetita isi inmormantase tatal doar cu o zi inainte de auditii, aflati urmarind miercuri, de la ora 20:00, o noua editie “KIDSing”, show-ul care aduce pe micul ecran voci incredibile, dar si emotia coplesitoare a legaturilor dintre parinti si copii!

Bucuresti, 22.09.2014
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *