free download 78 travel guides written by experts

Dan Bittman, pus la pamant de o frumoasa moldoveanca

Uite cum i-a cântat o domnişoară la X Factor!

După ce o poliţistă a încercat să-l pună pe Cheloo la pâmânt la X Factor, duminica aceasta a venit şi rândul lui Dan Bittman! O concurentă a reuşit să-l facă pe severul jurat X Factor să urce pe scenă şi să facă un gest incredibil! La audiţiile din Iaşi, Dan Bittman a fost pus la pământ de o frumoasă moldoveancă, iar metoda a fost total diferită de cea aplicată în cazul lui Cheloo. Domnişoara de 22 de ani l-a impresionat atât de tare pe Dan Bittman încât acesta a urcat lângă ea, s-a întins pe scenă şi şi-a aşezat capul în poala ei într-un moment foarte tandru. Juratul a rămas pe scenă pe tot parcursul interpretării, concurenta cântându-i la ureche ca şi cum întreaga piesă îi era dedicată. Nici Delia nu a rămas rece în faţa melodiei extrem de romantice şi a momentului în sine, aşa că şi-a sprijinit capul de umărul lui Cheloo, care probabil pregătea în gând lungul şir de replici savuroase pentru colegul Bittman.

Fireşte, după terminarea interpretării, glumele nu au întârziat să apară, cei trei juraţi distrându-se copios. Nici concurenta nu a putut sta departe, aşa că a venit în sprijinul lor mărturisindu-le că “e şi tata aici în sală” şi stârnind un nou şir de glume. Studentă la Conservator în Iaşi, tânăra s-a bucurat extrem de mult că a putut sta atât de aproape de îndrăgitul solist al trupei Holograf şi mai ales că a avut ocazia să-i cânte în acest fel.

Care au fost replicile juraţilor şi cum a reuşit tânăra să-l impresioneze astfel pe Dan Bittman, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 20.30, la X Factor!

Bucuresti, 05.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *