free download 78 travel guides written by experts

Dan Bittman promite un adevarat razboi in finala X Factor

„Îi vom bate de departe!”

Doar două zile îi mai despart pe telespectatori de marea finală X Factor, difuzată duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1, iar marea bătălie nu se doar între cei patru concurenţi ajunşi până aici, ci şi între cei doi juraţi Delia şi Dan Bittman, fiecare având câte doi finalişti în concurs. Atât Delia, cât şi Dan încearcă din răsputeri să îşi ajute concurenţii şi sunt hotărâţi să nu se dea în lături de la nimic pentru a-şi auzi numele strigat de cei doi prezentatori ai show-ului, atunci când vor anunţa marele câştigător.

Dan Bittman e convins că are în grupa lui câştigătorul şi promite un adevărat război în finală: “Îi vom bate de departe!!!!! Pentru ca avem un mare atu: piesele Holograf! Voi cânta în gală, alături de ambii concurenţi, piese din repertoriul Holograf. Asta e atuul nostru! Avem piese mai bune decât ei!”

Tot cu o piesă Holograf s-a remarcat şi câştigătorul celui de-al doilea sezon al super show-ului X Factor, Tudor Turcu, cel care a câştigat o mulţime de fani în cea de-a treia gală X Factor, după ce a interpretat piesa „Ochii tăi”. Cum se vor descurca cei patru finalişti şi, mai ales, cine va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 120 000 de euro, rămâne de văzut duminica aceasta, de la 20:30, la Antena 1.

Bucuresti, 20.12.2013
{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *