free download 78 travel guides written by experts

„Dan Bittman mi-a spus deja de trei ori ca ii pot lua locul in Holograf”

Tudor Turcu, concurentul căruia Dan Bittman i-a spus duminică seara în faţa a milioane de telespectatori că are o voce care îl poate face să îi ia locul în Holograf, îi răspunde juratului X Factor şi mărturisteşte că nu şi-ar dori să fie solistul trupei care a făcut istorie în muzica românească.

“Având în vedere că este a treia oară când domnul Dan Bittman îmi spune că vocea mea este potrivită pentru Holograf, m-a pus pe gânduri. Sunt flatat şi îi mulţumesc foarte mult pentru aprecieri, însă nu mi-aş dori ca acest lucru să fie posibil. Eu îl aştept pe Dan Bittman să se recupereze cât mai repede şi să îl pot privi, din nou, cu admiraţie, pe scenă, aşa cum am făcut-o atâta timp”, a declarat Tudor Turcu.

Concurentul de 30 de ani din Mediaş a cântat duminică pe scena X Factor piesa “Here without you”, a celor de la Three Doors Down, reuşind să culeagă nu doar admiraţia lui Dan Bittman şi a celorlalţi doi juraţi mentori, ci şi voturile publicului care a decis ca Tudor să continue cursa pentru marele premiu în valoare de 200.000 de euro. Tudor s-a remarcat încă de la audiţii cu timbrul său deosebit, specific artiştilor care cântă muzică rock şi, până acum a reuşit să îşi confirme valoarea cu fiecare interpretare.

Tudor Turcu face parte din categoria îndrumată de Cheloo, iar legăturile sale cu muzica şi arta sunt anterioare experienţei X Factor. Tânărul cântă într-o trupă în oraşul natal, compune muzică şi, pe lângă asta, este pasionat de pictură.

Tudor are şi o poveste de viaţă desprinsă parcă din filme. Concurentul X Factor şi-a regăsit sora vitregă pe Facebook, după mai bine de 25 de ani. S-au văzut o singură dată, când erau copii, atunci când tatăl lui Tudor i-a prezentat-o copilului Tudor de atunci pe Teodora, sora lui.

Pentru ca Teodora nu se află în ţară, ci este stabilită în Grecia, cei doi nu s-au revăzut niciodată, insă ţin legatură pe Skype. In ultimele luni nu au mai vorbit,dar totul s-a schimbat duminică seara, cand echipa X Factor i-a facut tânărului o surpriza de zile mari: acesta s-a reîntalnit cu sora sa dupa un sfert de secol, chiar pe scena X Factor.

Telespectatorii îi pot urmări parcursul la X Factor în fiecare duminică, de la 20.30, la Galele X Factor Live.

Bucuresti, 20.11.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *