free download 78 travel guides written by experts

Dan Bittman de la Holograf se simte bine dupa operatia de la Viena, dar recuperarea va mai dura

doua saptamani

· Dan Bittman a început să meargă și să vorbească, dar recuperarea după intervenția chirurgicală va mai dura două săptămâni;
· Edi Petroșel și Mugurel Vrabete au lansat, în această dimineață, în premieră, la Europa FM, noul single Holograf: „Dacă noi ne iubim”.

Holograf și-a lansat, în această dimineață, la Europa FM, noul single „Dacă noi ne iubim”. Edi Petroșel și Mugurel Vrabete prezenți, astăzi, la emisiunea „Deșteptarea”, realizată de Monica Anghel, Vlad Petreanu și George Zafiu – au vorbit și despre starea de sănătate a lui Dan Bittman. Solistul trupei se simte bine și se recuperează, în continuare, după intervenția chirurgicală suferită la Viena: „Din punct de vedere medical acum este în regulă. A început să meargă, să vorbească, să zâmbească, râde…însă cred că va mai dura o săptămână… două, până când îi vom auzi și vocea… așa… în parametri, cât de cât”, au spus cei doi membri ai formației.

Holograf a anunțat, pe 10 octombrie, în emisiunea „Deșteptarea” de la Europa FM, că își amână mega-concertele programate la Sala Palatului din Capitală, pe 22 și 23 octombrie. Solistul trupei Dan Bittman s-a operat și are nevoie de recuperare medicală iar perioada de refacere a artistului este mai mare decât timpul rămas până la concertele de la sfârșitul acestei luni.

Edi Petroșel și Mugurel Vrabete i-au asigurat, însă, pe fani că nu este nimic grav: „Dan a avut o problemă medicală. Toți am rămas puțin surprinși. N-a fost nimic grav, dar a trebuit să aibă loc o intervenție chirurgicală, miercuri, la Viena. Vrem să vă spunem că marea problemă a fost să-l convingem pe Dan că nu poate, fizic, să cânte”, au mărturisit cei doi membri Holograf. „Până la urmă, decizia a aparținut grupului împotriva solistului”, au anunțat, râzând, Edi Petroșel și Mugurel Vrabete.

Concertele Holograf vor fi reprogramate anul viitor, cel mai probabil în luna februarie, potrivit celor doi membri Holograf. Trupa anunță că fanii care au achiziționat bilete la spectacole pot să le păstreze pentru data la care vor fi reprogramate concertele.

Bucuresti, 15.10.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *