free download 78 travel guides written by experts

Dan Balan renunta la muzica pentru o cariera de pastor?

Recent, pe internet au aparut fotografii ale renumitului interpret si producator in ipostaze provocatoare, in rolul unui pastor sexy.

După ce au vazut noul stil al artistului, fanii au reactionat cu entuziasm, intrebandu-l daca nu cumva cantaretul a decis sa plece din showbiz, in favoarea pastoriei. Mai tarziu, s-a adeverit insa faptul ca acestea au fost cadre din noul clip al lui Dan Balan pentru piesa „Hold on love”.

dan-balan_hold-on-love
Conform scenariului, artistul apare in videoclip in rolul de pastor, care dezgoleste sufletele oamenilor si arata adevarata lor fata, intrucat fiecare dintre noi are in ganduri patimi ascunse pe care nu le recunoaște nici sine insusi. „Hold on love” este o istorie adanca despre fatarnicie si ispita.

Dan Balan este un interpret, compozitor si producator din Republica Moldova. Este primul si unicul artist din Republica Moldova nominalizat pentru premiul Grammy, in calitate de co-autor al hitului „Live Your Life, interpretat de  Rihanna si rapper-ul T.I..

Balan a gustat din succes alaturi de trupa O-Zone, lansand hituri pe banda rulanta, printre care si piesa „Dragostea din tei”, cunoscuta si ca „Numa Numa” sau „Mai Ya hee”, care a ocupat primul loc in Eurochart Hot 100, timp de 12 saptamani.

Odata cu destramarea trupei O-zone in 2005, Dan a ales o cariera solo, lansand piese precum “Chica Boom”, ” Johanna, Shut Up!” (sub numele Crazy Loop), “Freedom”, “Justify Sex” si “Lenda Calendo”, dar si o colaborare cu Rihanna si T.I care a dominat topurile din SUA si i-a adus artistului o nominalizare la premiile Grammy.

In 2017, cu ocazia Zilei Europei, O-Zone s-au reunit dupa 12 ani pentru doua concerte, la Chisinau si Bucuresti, unde Dan Balan a cantat si un set solo.

Noul single Dan Balan se lanseaza astazi, 19 mai, la ora 18.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *