free download 78 travel guides written by experts

Dambovita, un judet care cauta resurse pentru dezvoltare in turism, agricultura si mediu

Metalurgia a fost cheia succesului pentru Dambovita. Acum, judetul cauta resurse pentru dezvoltare in turism, agricultura si in proiecte ample de mediu. The Money Channel Business Tour se opreste pe 15 mai la Targoviste pentru a vedea cum sustin autoritatile locale afacerile si cum atrag noi investitii. Dezbaterea “Targoviste: istorie si modernitate. O noua sansa” ii va avea ca invitati speciali pe Ilie Sarbu -Ministrul Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale si Nicolae Nemirschi -Ministrul Mediului. 

Printre participanti se numara si Florin Munteanu – Secretar de Stat, Ministerul Turismului, Vasile Timis – Secretar de Stat, Ministerul Culturii si Cultelor, Radian Tufa – Secretar General, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii, Razvan Murgeanu – Secretar de Stat Minsterul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Florentin Aurelian Popescu – Presedinte Consiliul Judetean Dambovita, Gabriel Florin Boriga – Primar al Municipiului Targoviste, cei mai importanti oameni de afaceri locali, parlamentari si deputati locali, reprezentanti ai asociatiilor patronale, reprezentati ai pietei financiare si ai agentiilor guvernamentale, comentatori, jurnalisti si autoritati de reglemetare.

Evenimentul, realizat de Grupul de presa Realiatatea-Catavencu si The Money Channel, cu sprijinul Consiliului Judetean si Primariei Municipiului Targoviste, va fi transmis in direct de postul de televiziune de business, incepand cu ora 10:00. Dezbaterea este moderata de Daniel Apostol, redactor sef The Money Channel.

Urmatoarele judete in care vor avea loc dezbateri The Money Channel Business Tour sunt: Bacau, Maramures, Brasov, Tulcea, Constanta, dar vor urma si altele.

Bucuresti, 13.05.2009

{mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *