free download 78 travel guides written by experts

Dalma fuge din tara

Daca de obicei concurentii inscrisi in cursa Eurovision isi construiesc parcursul pas cu pas catre marea finala, DALMA si Cornel Ilie s-au hotarat nu doar sa merga, ci sa alerge spre Oslo. Piesa „I’m Running” este deja printre trei favorite ale publiculuil.

Desi sunt la prima colaborare, DALMA si Cornel lucreaza excelent impreuna. Alaturi de ei sunt echipele care le sprijina ideile creative. Videoclipul care va promova piesa pe TVR, conform regulamemetului, a fost filmat saptamana trecuta in studiul 3 al TVR, in regia Luminitei Dumitrescu. Pentru acesta filmare, cei doi au pregatit un moment antrenant si spectaculos, asa ca au strans alaturi specialisti si prieteni din mai multe domenii. Edi Stancu a creat coregrafia, trei dansatori din echipa sa au urcat pe scena impreuna cu DALMA iar Doru Mois si Casian Badescu, acrobati din trupa XTREME, si-au pus la bataie agilitatea si arta, intregind scenariul cu elemente in aer, pe esarfa.

Coregrafia, prezentata in premiera sambata 6 februarie, la emisiunea Marinei Almasan, “Ne vedem la TVR”, sustine perfect piesa “I’m Running”. Conform forumurilor si comentariilor venite dupa show, DALMA a fost cea mai spectaculoasa aparitie.

Faptul este demonstrat si de invitatiile de diferite tipuri, primite imediat dupa emisiune. DALMA este dorita la emisiuni tv din strainatate. Desi programul sau este foarte plin in aceasta perioada, DALMA se gandeste serios sa… fuga din tara, pana in Grecia si Polonia, pentru a performa la televiziunile de acolo. "Sunt foarte bucuroasa ca voi avea ocazia sa cant si pentru emisiuni din alte tari. Sper ca acolo sa gasesc mai multa bunavointa din partea producatorilor tv, care imi vor respecta statutul de artist, permitandu-mi sa cant live. Nu asa s-a intamplat in emisiunea de sambata, desi, din cate am inteles, alti concurenti au beneficiat de acest favor." – spune DALMA.

Chiar daca vrea sa fuga din tara, DALMA nu uita o clipa de publicul de aici, public care a sustinut-o constant in toate perioadele carierei sale. Pentru sustinatorii din Romania, DALMA are programate 10 zile de turneu. "RUNNING 4 OSLO!" este titlul generic sub care artista va concerta in orase ca Ploiesti, Pitesti, Timisoara, Brasov, Cluj Napoca, Constanta, Bucuresti.

Fanii DALMEI si ai lui Cornel Ilie au de retinut cifra 4! DALMA va intra in concurs cu piesa “I’m Running” in pozitia a 4-a, in finala nationala Eurovision din 6 martie.

Bucuresti, 08.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *