metalshow

DaKINO face 19 ani

Si te invita la « Ostrovul meu«  semnat Mihaela Radulescu

Ediţia cu numărul al XIX -lea, care va avea loc între 27 şi 29 noiembrie , isi propune sa duca DaKINO spre o noua treapta a existentei sale : un mesaj ce va face diferenta, un nou spaţiu de desfăşurare şi, mai ales, o voce nouă, mai puternica, a celui mai cunoscut si in acelasi timp longeviv festival de film din Bucureşti. Anul acesta DaKINO va invita la Cinema Scala.
               
DaKINO va prezinta duminica la ora 15.30 filmul « Ostrovul meu », realizat in cadrul unui proiect European de protejare a Ostroavelor.
         
Filmul "Ostrovul meu", produs şi regizat de Mihaela Rădulescu, cu Dani Oţil în postura de povestitor şi actor, va fi prezentat în premieră duminică 29 noiembrie, in cadrul Festivalului Dakino.
       
"Ostrovul meu" este un film documentar-artistic care spune, într-un mod foarte plăcut şi emoţionant, povestea tristă şi îngrijorătoare a ostroavelor Dunării, aflate în pericolul de a dispărea o dată cu speciile de plante, păsări şi animale care se găsesc aici. Filmul a fost comandat de cea mai mai mare organizaţie ecologică de pe planetă, WWF, Mihaela Rădulescu câştigându-şi postura de regizor al acestei producţii, pentru că a avut cea mai bună propunere de scenariu şi cel mai bun raport calitate-preţ dintre candidaţi. "Ostrovul meu" este al şaselea film documentar al Mihaelei, după cele realizate în Irak, Afganistan, Tanzania şi în România pentru drepturile refugiaţilor şi "Punem pariu că-i vară, filmul unei emisiuni extreme", dar şi în Delta Dunării , însă primul comandat de o organizaţie ecologică.

Bucuresti, 27.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *