free download 78 travel guides written by experts

Dahon si Crumpler se cupleaza de Sarbatori, la Veloteca

În decembrie, puteţi face orice combinaţie posibilă între o bicicletă pliabilă Dahon şi un rucsac sau o geantă-mesager Crumpler, iar noi vă vom împacheta totul la un pret mai mic cu 10%. Livrarea gratuită o dăm noi, cadou, cumpărătorului prin magazinul online.

Este cu adevărat un cadou special, pentru cei care merită cu adevărat. Noi sperăm să profite de această unică ocazie toţi aceia care au stat pe gânduri până acum. O bicicletă specială are nevoie de un „harnaşament” care să îi facă cinste, să îi dea valoare, să o înnobileze. Un design velo urban şi modern pretinde şi o linie unică, un material fin, dar rezistent, atunci când vine vorba despre un bagaj preţios sau valoros.

Propunerile noastre:
– o geantă mesager Crumpler se va asorta de minune cu oricare dintre modelele Dahon: Briza, Curve, Glide, Vitesse D7, Mu.
– un rucsac Crumpler se potriveşte perfect cu orice model sportiv Dahon: Matrix MK I şi MK II, sau JetStream P8.

Dahon este o marcă americană de biciclete pliabile, care se diferenţiază de alte pliabile prin gama foarte largă de modele de toate tipurile: de şosea, de munte, de damă, de copii etc.

Crumpler este o marcă australiană lansată de foşti curieri pe biciclete, care şi-au propus să revoluţioneze transportul personal de bagaje, acte, echipamente IT sau foto.

Vă recomandăm să treceţi de urgenţă pe la magazin, pentru un ride test potrivit.
Disponibil doar in decembrie, în limita stocului disponibil (destul de redus), la magazinul de biciclete Veloteca.

Este de preferat să sunaţi înainte pentru a vi se confirma disponibilitatea. Preţurile sunt afişate pe paginile magazinului online.

Bucuresti, 26.11.2009

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *