free download 78 travel guides written by experts

DAESCU BORTUN OLTEANU lanseaza programul de internship People @Daescu Bortun Olteanu

Daescu Bortun OlteanuÎn această primăvară, agenția de comunicare Dăescu Borțun Olteanu caută noi nume pe care să le transforme în semnături, prin programul de internship „People @Dăescu Borțun Olteanu”. Progamul se va desfășura pe parcursul a trei luni și va oferi tinerilor oportunitatea de a afla secretele unei industrii în continuă dezvoltare, dar și provocările „vieții de agenție”

„Chiar dacă pregătirea teoretică în domeniul comunicării e importantă în startul carierei unui tânăr profesionist în PR, experiența practică este cea care are un rol decisiv în evoluția sa. Ne dorim să oferim tinerilor ambițioși și creativi, dar care nu au pășit până acum într-o agenție, ocazia de a lucra alături de profesioniști, pentru branduri mari din domenii variate, de la fashion la IT&C”, a declarat Tudor Dăescu, General Manager în cadrul Dăescu Borțun Olteanu. „Noi le oferim know-how-ul și provocările de care au nevoie pentru a crește, iar de la ei ne așteptăm la energie pozitivă și multă creativitate.”

Programul „People @Dăescu Borțun Olteanu” se adresează tinerilor de peste 20 de ani, studenți sau absolvenți de facultate, indiferent de specializare. Perioada de înscriere se încheie pe 17 aprilie, iar la finalul perioadei de selecție, vor fi aleși trei tineri. Începând cu 27 aprilie, aceștia vor lucra alături de echipele din agenție timp de 3 luni. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.facebook.com/daescubortunolteanu și pe daescubortunolteanu.ro.

Bucuresti, 08.04.2015

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *