free download 78 travel guides written by experts

Dacia livreaza 102 vehicule Bancii Comerciale Romane

Automobile Dacia va livra Băncii Comerciale Române (BCR) un lot alcătuit din 102 vehicule Logan berlină. Acestea vor intra în posesia BCR în cursul lunii aprilie şi vor fi utilizate de către unităţi şi subsidiare ale băncii de pe întreg teritoriul ţării.

Pentru vehiculele comandate, BCR a ales versiunea de echipare Lauréate, atât cu motorizare diesel (1.5 dCI 75CP), cât şi motorizare pe benzină (1.2 16V 75 CP). Toate maşinile sunt dotate cu aer condiţionat şi proiectoare de ceaţă.

„BCR este unul dintre cele mai importante grupuri financiare prezente pe piaţa românească şi ne bucurăm că se numără printre partenerii noştri. Dacia Logan este un model care oferă mult spaţiu şi confort, în schimbul unor costuri de utilizare foarte scăzute, în special în configuraţia aleasă de către BCR”, a declarat Directorul Comercial Dacia în România, Fabrice Cambolive.

„Banca Comercială Română susţine economia românească nu doar ca principal finanţator, ci şi cumpărând produse româneşti. BCR a ales maşinile fabricate de Dacia la Mioveni pentru că Logan este modelul care a răspuns cel mai bine cerinţelor companiei în ceea ce priveşte confortul, consumul de carburant şi raportul echipare/preţ. Suntem o bancă românească ce cumpără şi utilizează produse româneşti într-o măsură din ce in ce mai mare”, a declarat Diana Hudymač, Director Executiv Group Large Corporate, BCR.

Noul lot de vehicule Dacia ridică la aproximativ 30% ponderea autoturismelor româneşti în cadrul flotei deţinute de BCR, precizează reprezentanţii băncii.

Bucuresti, 20.04.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *