Find your $100k business idea in 10 days and get the first clients fast

Daca nu ar fi fost muzica, Irina Loghin ar fi salvat vieti

Vezi pentru ce carieră ar fi optat îndrăgita artistă!

Duminica aceasta, la “Gabi Firea Show” va fi omagiată una dintre marile cântăreţe ale muzicii populare, o artistă care face cinste românilor. Alături îi vor fi Irinei Loghin oameni dragi, fiica îndrăgitei interprete, dar şi bunii ei prieteni Daniela Condurache şi membrii formaţiei Alesis. Într-o atmosferă relaxată, plină de voie bună şi cântec, Irina Loghin va vorbi despre secretele unei cariere de succes, dar şi despre familie, dezvăluind lucruri încă neştiute de public.

Astfel, telespectatorii vor afla care ar fi fost drumul în carieră al renumitei cântăreţe, dacă nu ar fi ales muzica. Cu siguranţă, chiar dacă nu ar fi fost cunoscută de milioane de români, Irina Loghin s-ar fi bucurat de aceeaşi apreciere şi cuvinte sincere de mulţumire din partea celor care ar fi cunoscut-o ca asistentă sau medic. Acestea sunt opţiunile pe care îndrăgita cântăreaţă le-ar fi avut în vedere în locul muzicii. Motivată de dorinţa de a ajuta, Irina Loghin ar fi ales o carieră în sistemul sanitar.

Duminică, de la 13.30, la “Gabi Firea Show”, descoperă povestea de viaţă a uneia dintre cele mai iubite artiste ale României!

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii gabifireashow.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/gabifireashow.

Bucuresti, 27.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *