free download 78 travel guides written by experts

Daca nu ar fi fost boxer, Leonard Doroftei si-ar fi dorit sa faca parte din trupele speciale

Vezi de ce surpriză spectaculoasă a avut parte în platou la “Gabi Firea Show”!

Duminica aceasta, de la 13.30, îndrăgitul boxer Leonard Doroftei îşi spune povestea la “Gabi Firea Show”. Telespectatorii vor avea ocazia sa-l descopere pe celebrul sportiv dincolo de celebritate, din perspectiva familiei şi a prietenilor dragi. Leonard Doroftei va vorbi despre pasiunile sale secrete, impresionanta carieră în box, dar şi despre viaţa de familie şi planurile de viitor. Pentru că şi-ar fi dorit să facă parte din trupele speciale, echipa emisiunii “Gabi Firea Show” i-a pregătit sportivului o surpriză spectaculoasă! O parte din trupele de intervenţie rapidă din cadrul Poliţiei Capitalei vor veni în platoul emisiunii pentru o demonstaţie a diferitelor forme de luptă pe care le practică. Cum va reacţiona Leonard Doroftei în faţa acestei surprize de senzaţie, rămâne de văzut, duminică, de la 13.30.

Tot duminică, vor veni în platoul emisiunii Bere Gratis, Proconsul, Lavinia, Mioara Velicu, iar Iosefini le va oferi celor de acasă un moment special de iluzionism. Alături de Leonard Doroftei vor fi soţia şi copiii, dar şi prietenii săi buni, avocatul Cristian Sârbu şi Bodo, solistul trupei Proconsul.

Ce alte momente deosebite a mai pregătit îndrăgita prezentatoare Gabi Firea pentru invitatul ei şi pentru telespectatorii Antena 1, rămâne de văzut duminică, de la 13.30.

Telespectatorii Antena 1 vor putea afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii gabifireashow.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/gabifireashow.

Bucuresti

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *