free download 78 travel guides written by experts

Daca nu ar fi facut fotbal, Mitica Dragomir s-ar fi facut crescator de nutrii in Balcesti

Ediţie de colecţie miercurea aceasta la “Te pui cu blondele”! Campionul divertismentului, Dan Negru aniversează alături de echipa “Te pui cu blondele” cea de-a 150 a ediţie a celei mai îndrăgite emisiuni de cultură generală din România. Invitatul serii, Mitică Dragomir, va fi întâmpinat într-o atmosferă de sărbătoare cu baloane, confetti, tort şi artificii, însă imediat ce confruntarea va lua startul şi provocările vor începe să curgă. Curioase ca de obicei, frumoasele blonde îl vor asalta pe Mitică Dragomir cu fel de fel de întrebări îndrăzneţe. Cum va face faţă, rămâne de văzut miercurea aceasta, de la 20.20, la “Te pui cu blondele”.

“Dacă nu aţi fi făcut fotbal, ce altceva aţi fi făcut?” a fost una dintre numeroasele curiozităţi ale domnişoarelor.

Foarte sincer şi prompt, Mitică Dragomir a imaginat imediat o situaţie în care fotbalul nu ar fi existat în viaţa lui.

“Dacă rămâneam la Bălceşti, cred că ieşeam pe timpul comuniştilor un şef de atelaj. Dacă mă prindea la Bălceşti capitalismul acesta prost înţeles de toată lumea, cred că îmi făceam o crescătorie de nutrii şi de păsări de rasă, care dau bani mulţi. În orice caz, sigur rezistam şi dacă mă duceaţi în deşert în Sahara” le-a răspuns Mitică Dragomir blondelor.

Ce alte dezvăluiri a mai făcut Mitică Dragomir, rămâne de văzut miercurea aceasta, de la 20.20, la “Te pui cu blondele”.

Telespectatorii pot afla mai multe informaţii accesând pagina oficială a emisiunii tepuicublondele.a1.ro sau pagina de Facebook, facebook.com/tepuicublondele.

Bucuresti, 21.04.2012

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *