celula de arta octombrie

Dacă e vineri, ne distrăm învățând

Mâine dansăm cu cei mici la cel mai mare parc acvatic din România

Pe lângă facilitățile pe care le oferă cel mai mare parc de distracții din țară – tobogane și piscine făcute special pentru vârstele și înălțimile copiilor, plaja cu nisip auriu, piscina cu valuri, nesfârșitul Lazy River alături de Splash Attack – Divertiland Water Park face în fiecare zi de vineri un cadou tuturor celor prezenți. Alături de partenerii implicați, vizitatorii au posibilitatea de a explora și învăța lucruri noi participând la workshop-urile gratuite și distrându-se din plin.

Fun School 16 iunie
Vinerea aceasta Şcoala de Dans AnaDance vine să-i învețe pe copii (și nu numai) primii pași în dansul modern, care pune accentul pe dezvoltarea condiției fizice, a forței, echilibrului și mobilității, precum și pe dezvoltarea creativității și ritmicității, întelegerii muzicii și a limbajului corporal, dezvoltării grației și armonizării mișcărilor cu muzica.

„Pentru mine și copiii cu care ne-am înconjurat în toți acești ani, dansul este cel mai frumos sport – dezvoltă motricitatea copiilor, astfel încât cei mici își conștientizează mai bine corpul și sunt în formă maximă. Prin dans copii învață un alt sistem de exprimare și înțeleg mai bine limbajul non-verbal. Meține sănătatea și sporește memoria copilului, precum și funcțiile sistemului nervos prin creșterea fluxului sanguin la nivel cerebral. Asta ca să nu mai pomenesc de distracția aferentă!” (Alina Ana Maria Musledin, Instructor Coordonator Școala de Dans AnaDance)

Clasat în top 5 parcuri acvatice din Europa, Divertiland Water Park a reinventat total conceptul de divertisment în aer liber, oferind bucureștenilor (şi nu numai) ocazia de a experimenta distracția de pe litoral chiar la ei în oraş. Dotările de nivel internaţional includ 22 tobogane, piscină cu valuri, singurul Lazy River din ţară, plajă cu nisip, piscină olimpică şi 9 restaurante. Zeci de instructori profesioniști asigură lecții de surf, spining, zumba, aqua aerobic, volei, înot şi chiar padboll. La Divertiland, aflat la ieșirea din cartierul Militari, se poate ajunge atât cu autoturismul personal, cât şi cu autobuzul 236, cu microbuzele gratuite puse la dispoziție de parc, precum şi cu trenul care oprește chiar în stația Divertiland. Programul e de luni până duminică, între orele 10:00 si 20:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *