free download 78 travel guides written by experts

Daca e miercuri e Seara Frumusetii la Castigi in 60 de secunde

Miss Economie, Miss Inginerie, Miss Avocatură, Miss Medicină, Miss Pedagogie şi Miss Poliţie vin pe platoul lui Dan Negru

Cea de-a patra ediţie Câştigi în 60 de secunde transformă o seară obişnuită de miercuri în Seara Frumuseţii. Şase concurente, foste câştigătoare ale concursurilor de Miss, vin să îşi testeze îndemânarea la Câştigi în 60 de secunde, iar Dan Negru vine cu câteva reguli în plus. Miercuri seara, de la 20:20, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări defilarea frumoaselor concurente pe catwalk-ul mai neconvenţional de la Câştigi în 60 de secunde.

Dupã ce probe care de care mai ingenioase şi invitaţi unul şi unul s-au perindat prin platoul de la Câştigi în 60 de secunde, Dan Negru dubleazã doza de adrenalinã într-un nou sezon al celui mai tare gameshow din lume. Şi miza este una de douã ori mai mare: în acest sezon, concurenţii luptă mai înverşunat ca oricând pentru premiul de 100.000 de lei pus la bătaie de Dan Negru.

Cea de-a patra ediţie a celui mai tare gamshow din lume, Câştigi în 60 de secunde, are ca temă Seara Frumuseţii. Concurentele ediţiei sunt şase tinere, foste câştigătoare ale concursurilor de Miss din facultăţile de unde vin. Miss Economie, Miss Inginerie, Miss Avocatură, Miss Medicină, Miss Pedagogie şi Miss Poliţie îşi dozează adrenalina la Câştigi în 60 de secunde.

Fiind vorba de o ediţie specială, emisiunea are câteva reguli noi. Primele patru probe sunt eliminatorii, iar fetele joacă toate acceaşi probă, pentru a decide care sunt cele două finaliste şi totodată Miss Câştigi în 60 de secunde.

După probe jucate pe viaţă şi pe moarte, o singură concurentă va câştiga banii puşi la bătaie de campionul divertismentului, Dan Negru. Miercuri seara, de la 20:20, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări defilarea frumoaselor concurente pe catwalk-ul mai neconvenţional de la Câştigi în 60 de secunde.

Bucuresti, 04.10.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *