free download 78 travel guides written by experts

Daca e miercuri e Seara Campionilor la Castigi in 60 de secunde

Dan Negru luat cu asalt de culturişti

Dan Negru dedică cea de-a treia ediţie Câştigi în 60 de secunde sportivilor de performanţă. Nicolae Cristea, multiplu campion naţional, balcanic şi vice-campion european la fitness-culturism şi Daniela Cristea, campioană naţională la fitness vin pe platoul de la Câştigi în 60 de secunde convinşi că pot cuceri probele gameshow-ului. În faţa cronometrului, campionii pot cunoaşte reversul medaliei, mâine seară, de la 20:20, la Câştigi în 60 de secunde.

Dupã ce probe care de care mai ingenioase şi invitaţi unul şi unul s-au perindat prin platoul de la Câştigi în 60 de secunde, Dan Negru dubleazã doza de adrenalinã într-un nou sezon al celui mai tare gameshow din lume. Şi miza este una de douã ori mai mare: în acest sezon, concurenţii luptă mai înverşunat ca oricând pentru premiul de 100.000 de lei pus la bătaie de Dan Negru.

Lupta e cu atât mai aprigă cu cât concurenţii acestei ediţii sunt sportivi de performanţă, medaliaţi naţional şi internaţional. Deşi au câştigat numeroase medalii, aici pe primul loc este îndemânarea. În faţa cronometrului, campionii pot cunoaşte reversul medaliei.

Nicolae Cristea, la doar 33 de ani, este multiplu campion naţional, balcanic şi vice-campion european la fitness – culturism. Deşi este un „munte” de om, Nicolae este un tip sensibil, căruia îi place să scrie poezii. Concurentul are 15 medalii de aur şi alte 15 de argint şi bronz la diverse competiţii şi e convins că aşa cum a reuşit să cucerească aceste medalii va reuşi să pună mâna şi pe premiul cel mare, 100.000 de lei, pus la bătaie de echipa de la Câştigi în 60 de secunde.

Daniela Cristea are 34 de ani, este din Bucureşti şi este campioană naţională la fitness. Cea mai mare medalie pe care a primit-o spune că este în burtică, pentru că a mărturisit că este însărcinată, iar banii puşi în joc de echipa lui Negru vrea să îi câştige pentru copilul pe care îl aşteaptă.

Cum se vor descurca campionii cu probele de maximă îndemânare şi precizie propuse de campionul divertismentului, Dan Negru, telespectatorii Antenei 1 vor putea urmări mâine seară, de la 20:20, într-un nou episod Câştigi în 60 de secunde.

Bucuresti, 27.09.2011

{mosloadposition user9}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *