free download 78 travel guides written by experts

Daca Dragoste nu e, nimic nu e – Ziua Sfantului Valentin la Teatrul Masca

Teatrul Masca va invita in perioada 14 – 24 februarie la o serie de evenimente derulate sub motto-ul Daca dragoste nu e, nimic nu e.

Valentine’s Day, 14 februarie, va fi marcata la ora 17.00 de o noua intalnire in cadrul proiectului Lacatele dragostei la Masca. Actorii impreuna cu perechi de spectatori vor prinde lacate pe gardul din fata teatrului ca un simbol al iubirii eterne.

La 17.30 in Amfiteatrul Masca va avea loc un concert al formatiei Vita de Vie, iar in Ceainaria Masca, de la ora 18.15 va invitam la alt gen de muzica – Jazz Live&Love. Ziua de 14 februarie se va incheia cu spectacolul Cafeneaua – un musical fermecator despre sase declaratii de dragoste facute langa Fontana di Trevi.

“Veniti sa sarbatorim impreuna iubirea, pentru ca fara iubire viata cu toate varstele si anotimpurile ei ar fi mult mai saraca in zambete. Iubiti-va si prindeti in toartele lacatelor toata hotararea de a fi mai buni si mai intelegatori. Primavara care va veni ar trebui sa ne gaseasca mai uniti si mai hotarati sa ne aparam frumusetile – cele pe care le stim, cele pe care le-am invatat, cele pe care le avem, fiecare dintre noi, in sufletele noastre” spune Mihai Malaimare.

Intrarea in amfiteatru este libera.
Detalii pe www.masca.ro.

Organizator: Teatrul Masca
Parteneri media: Smart FM, Radio Bucuresti, Port.ro, Acasa.ro, Sapte Seri, PRwave.ro, Prichindelulmeu.ro, Senso TV

Program manifestari Daca dragoste nu e, nimic nu e
14 – 24 februarie

Duminica, 14 februarie

o    Ora 17.00 Lacatele dragostei la Masca
o     Ora 17.30 Concert Vita de vie (Amfiteatrul Masca, intrare libera)
o     Ora 18.30 Jazz Live&Love (Ceainaria Masca, intrare 5 lei, gratuit pentru cei care au bilet la spectacolul Cafeneaua)
o     Ora 19.00 Cafeneaua (Sala Masca)

 
Miercuri, 17 februarie

o     Ora 19.00 The word is love, spectacol de poezie, regia: Eugenia Vasiloae (Ceainaria Masca, intrarea libera)
 
Miercuri, 24 februarie:

o     Ora 19:00 Recital la fierastrau si teramina, Benedict Popescu (Ceainaria Masca, intrare 5 lei, gratuit pentru cei care au bilet la spectacolul Sluga la doi stapani)
o     Ora 20:00 Sluga la doi stapani (Sala Masca)
 
Pe toata durata evenimentului (14 – 24 februarie) va avea loc o expozitie de linogravura a artistei Andreea Vintila, realizata in colaborare cu Dana Art Gallery.

Detalii pe www.masca.ro.

Bucuresti, 11.02.2010

{mosloadposition user9} {mosloadposition user10}

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *