free download 78 travel guides written by experts

Dă vara mai tare pe terasa Mega Mall

Sâmbătă, 26 august, te așteptăm pe terasa Mega Mall, Nivel 2B, alături de toți prietenii tăi. Petrecem împreună ultimul weekend de vară, pe ritmuri electronice și în compania unor cocktailuri delicioase de la Two by TrickSHOT sau fresh-uri pline de energie de la Tutti Caffe și Caffe Almetti.

Atmosfera va fi asigurată de trupa Stamp:Out, trei tineri talentați care mixează de când se știu. Plini de energie și de pasiune pentru muzică, membrii trupei Spamp:Out garantează o petrecere pe cinste.

Da vara mai tare cu Stamp out

„Avem muzica în sânge și trăim prin intermediul ei. Deși noi aparținem muzicii electronice, iubim muzica în general, ca un tot unitar, motiv pentru care seturile noastre combină zeci de stiluri și stârnesc emotii diverse. Ne dorim ca și voi să simțiți tot ce simțim noi când facem și punem muzică. Energia noastră când vine vorba de muzică nu are limite, și nu există nimic care să ne oprească din ce facem acum. Suntem hotărâți ca prin seturile noastre live să simțiți că petreceți, să simțiți muzica, în cel mai pur și sincer mod.” au declarat membrii trupei Stamp:Out.

Ne vedem pe 26 august, de la ora 20:30, pe terasa Mega Mall!

Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *