free download 78 travel guides written by experts

Dă frâu liber creativității și fii parte din cel mai cool proiect al toamnei, Creativity Lab

Join us for a great adventure! V+O și Academia Bakers susține tineri creativi de top. Ca o continuare a proiectului Academia Bakers, care s-a bucurat de un mare succes în rândul studenților, încurajăm creativitatea cu o nouă sesiune de cursuri în cadrul V+O Creativity Lab. Înscrierea este una simplă, doar luați-vă echipa și pregătiți-vă de competiție. Competitorii vor avea parte de cea mai cool experiență.

Creativity Lab înseamnă sesiuni cu grupuri a câte trei tineri pasionați care își doresc să răspundă cu idei fresh și inedite la brief-urile pe care le vor primi. Pe lângă interesul lor pentru creativitate, publicitate și acumularea unor experiențe productive, echipa câștigătoare va primi și un premiu de 100 de euro. Cel mai inventiv si creativ proiect câștigă!

V+O Creativity Lab

Parte din proiectul Creativity Lab sunt chiar studenții care au absolvit Academia Bakers, acum membrii echipei agenției V+O. Dacă ai chef de creație. Dacă faci echipă bună cu colegii tăi. Dacă ideile nu te lasă să dormi noaptea și dacă vrei să te exprimi, Creativity Lab este locul cel mai potrivit.

Înscrie-te până pe 29 octombrie la adresa creativitylab@vando.ro sau intră pe link-ul de pe pagina de Facebook V+O Romania, unde găsești mai multe detalii. Prima etapă de desfășurare a Creativity Lab este între 01-15 noiembrie. Pentru înscriere, accesați și următorul link: https://bit.ly/Înscriere_CreativityLab.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *