creative night talks

cv30.co – locul de întâlnire dintre Millennials și angajatorii din România

cv30.co este cea mai nouă și cool platformă unde tinerii și angajatorii își dau întâlnire. Este locul în care companiile prind viață prin vocile și chipurile oamenilor, iar abordarea rigidă este restructurată într-un mod uman, autentic și diferit. cv30 este de asemenea locul preferat de tineri pentru a explora îndeaproape companiile la care visează să lucreze și unde găsesc sfaturi pentru a-și crea un CV memorabil și a trece cu brio de interviuri.

Pe scurt, cv30 poartă măsura FIT (future oriented, interactive și trendsetting) și este o echipă de tineri și ambițioși profesioniști care aduc în România un nou concept de angajare, atât pentru companii, cât și pentru candidați.
cv30logoStrategia vizuală este unul dintre pilonii cei mai importanți în cv30. Astfel, fotografiile din birourile companiilor, sălile de ședință, spațiile de relaxare și terasele, însoțite de interviuri video cu reprezentanți ai conducerii, dar și cu juniori, sunt principalul factor diferențiator și atractiv deopotrivă.

De asemenea, cv30 vine și în ajutorul tinerilor, pe care îi scoate din anonimat cu sfaturi pentru un CV altfel și îi trimite direct la interviu cu angajatorul dorit. Toate aceste idei se regăsesc frumos povestite în Universul Carierei, e-book-ul pus gratuit la dispoziția tinerilor. Aici se regăsesc tips&tricks și de la oamenii de HR din cele mai mari companii din România și este o lectură necesară oricărui Millennial care își dorește să aibă un parcurs profesional sănătos.

„Am creat cv30.co deoarece piața muncii din România are nevoie de acest lucru, și mai important, tinerii au nevoie de soluții inovatoare pentru a se orienta în carieră. Generația Millennials apreciază și caută conținut autentic pe care să-l poată consuma relaxat de oriunde, laptop, tabletă sau mobil. Tinerii își doresc să treacă dincolo de rigurozitatea corporate și să observe mai îndeaproape dacă le place cultura organizațională a companiei, oamenii, sediul. cv30 adună toate aceste elemente într-un singur loc și le face viața mai ușoară și angajatorilor, care în loc de 300 de CV nepotrivite, primesc 30, dar care corespund întocmai cerințelor jobului”, declară Radu Daniel, cofondator cv30.

„Prin intermediul cv30, companiile au o imagine de angajator fresh, actuală, cool și au de asemenea acces la candidații potriviți opening-urilor disponibile. cv30 este o gură de aer proaspăt, atât pentru candidați, cât și pentru angajatori, care le oferă posibilitatea să se cunoască înainte de a ajunge la interviul de angajare.” subliniază Lavinia Vladu, cofondator cv30.

Video cu fondatorii cv30:

Povestea cv30 from cv30 on Vimeo.

Despre cv30

cv30.co este un start up orientat către viitor, creat de tineri ambițioși cu profile diferite, dar care fac interacțiunea dintre profesioniștii ambițioși autentică. Membrii echipei au know-how din zona de youth, marketing, carieră & sales și împreună abordează diferit industria angajărilor din România, prin video content și conținut autentic.

cv30 este un univers de informații utile carierei: interviuri cu specialiști și tineri antreprenori, companii de renume prezentate pe înțelesul tinerilor, sfaturi și evenimente de carieră, dar mai presus de toate, cv30 este echipa care l-a creat pentru a face o diferență pozitivă în viața tinerilor și de a-i ajuta în a avea cariera pe care o visează la 30 de ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *